Dünyanın en çok hayran olduğu isimler: Başkan Erdoğan 19. sırada!

Londra merkezli YouGov araştırma şirketinin, 41 ülkeden 42 bin kişi ile hazırladığı listesinde Bill Gates, en çok hayranlık duyulan erkek olarak seçildi. Siyasiler arasında 7. olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, liste genelinde 19'uncu sırada yer aldı.

Dünyanın en çok hayran olduğu isimler: Başkan Erdoğan 19. sırada!
Dünyanın en çok hayran olduğu isimler: Başkan Erdoğan 19. sırada!
GİRİŞ 21.07.2019 14:49 GÜNCELLEME 21.07.2019 17:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

YouGov araştırma şirketinin hazırladı 41 ülkeden 42 bin kişinin görüşünü alarak hazırladığı listede Bill Gates, en çok hayranlık duyulan erkek unvanını korudu.

 

 

Çin Devlet Başkanı Şi Cingping, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin listede ilk 10'da yer aldı. ABD Başkanı Donald Trump, geçen yıla göre iki sıra ilerleyerek 14'üncü olurken, siyasiler arasında 7'nci olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liste genelinde 19'uncu sıradaki yerini korudu.

Yapılan araştırmanın Türkiye ayağında, hayranlık duyulan erkeklerin en başında, DNA konusundaki çalışmalarıyla Nobel Kimya ödülüne layık görülen bilim insanı Aziz Sancar, kadınlarda ise oyuncu Angelina Jolie yer aldı.

 

 

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) eski 'first lady'lerinden Michelle Obama ise, eşi Barack Obama'yı geride bıraktı. Michelle Obama kadınlar listesinde ilk sıraya yerleşirken, eski ABD Başkanı Barack Obama ise erkekler kategorisinde ikinci sırada yer aldı.

YORUMLAR 11
  • Abdullah Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    ya siz kimsiniz ki kime ne puanı veriyorsunuz. BAŞKANIMIZ (BİR)(1) NUMARADIR. siz cehennem için odun toplamaya devam edin?
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yönlendirmeli bir liste diye düşünüyorum. Clinton ailesinin başkanlığı kazanamayan eşi yerine obama ailesinden aday belirliyorlar. Bayan obama gelecekte başkan adayı olur..
    Cevapla
  • Haso 4 yıl önce Şikayet Et
    Normal anket inglizler yaparsa sonucu bu olur .
    Cevapla
  • RTE 4 yıl önce Şikayet Et
    Dunya yi biz yonetsek bunlar aralarindaki anketlerde Baskan imizi 1.yapmazlar..bizde üzülmeyiz..cunku onlarin dedikleriyle yasamiyoruz..REIS IN adi yeter..
    Cevapla
  • Tekrar 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma! ERDOĞAN bir numaradır, her alanda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı