İngilizleri kızdıracak görüntü: Bayraklarını indirdiler

İran, el koyduğu İngiltere'nin Stena Impero petrol tankerindeki İngiliz bayrağını indirerek İran bayrağı çekti. Geminin yeni görüntüleri, Press TV'de yayınlandı.

GİRİŞ 22.07.2019 10:50 GÜNCELLEME 22.07.2019 14:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İran devlet televizyonu, İran'ın el koyarak mürettebatı ile birlikte Hürmüzgan Eyaleti'nde bulunan Bandar Abbas limanına getirdiği İngiltere bandıralı Stena Impero petrol tankerinin görüntülerini yayınladı.

 

 

Press TV'nin Pazar günü yayınladığı görüntülerde, tankerin Bandar Abbas limanında demirlenmiş olduğu ve etrafında İran botlarının devriye gezdiği görülüyor.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

 

 

Görüntülerde geminin güvenliğini sağlayan birkaç kişi haricinde kimsenin olmadığı fark edilirken, İngiliz bayrağının indirilerek yerine İran bayrağının çekilmesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR 4
  • Adnan ketenci 4 yıl önce Şikayet Et
    İran karasularına tamamen geçilince her geminin yaptığı normal uluslararası adet gereği bir uygulamadır.
    Cevapla
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların yaptıkları göz boyamaktan başka birşey değil, arka planda dönen bir sürü alavere var. Söz de düşmanlar. iran'in hiç Batılı yada israil askerini öldürdüğünü duydunuz mu. Bahane ile batılılar doğu akdeniz de 2. dünya savasında bile olmayan askeri yığınak yapıyor. Acaba kim için ? iran için olduğunu hiç sanmıyorum !
    Cevapla
  • Dela 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarınki kör dövüşü, yıllardır bu hikayelerden bıktık. AMBARGO, URANYUM, İSRAİL, AMERİKA farkında mısınız hep bir gerilim pompalıyorlar,
    Cevapla
  • cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    ganimet işte budur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı