Heyet Ankara'dayken ABD'li generalden büyük terbiyesizlik

ABD'li general Kenneth McKenzie, ABD'nin Suriye Temsilcisi Jeffrey'nin Ankara ziyareti sırasında terör örgütü YPG/PKK elebaşıyla görüştü.

Heyet Ankara'dayken ABD'li generalden büyük terbiyesizlik
Heyet Ankara'dayken ABD'li generalden büyük terbiyesizlik
GİRİŞ 22.07.2019 16:28 GÜNCELLEME 22.07.2019 16:28
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geldiği sırada, ABD Merkez Kuvvetler Komutanı (CENTCOM) General Kenneth McKenzie, Suriye'de YPG/PKK'nın elebaşlarından Şahin Cilo ile görüştü.

TERÖ ÖRGÜTÜ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

SDG ismini kullanan terör örgütü YPG/PKK'nın sözde sözcülerinden Mustafa Bali, Twitter'dan, CENTCOM komutanı Orgeneral McKenzie ve DEAŞ Karşıtı ABD Öncülüğündeki Koalisyon'un temsilcilerinden Büyükelçi William Roebuck'un, Suriye'de YPG/PKK işgalindeki bölgeyi ziyaret ettiğini duyurdu.

Paylaşılan fotoğraflarda, ABD'li yetkililerin SDG'nin sözde komutanı Cilo ile bir araya geldiği görüldü.

ABD'Lİ HEYET TAM DA ANKARA'YA GÖRÜŞMEYE GELMİŞTİ

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'nin, Türkiye'de temaslarda bulunmasına saatler kala ABD'li yetkililerin, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK elebaşlarıyla bir araya gelmesi dikkatleri çekti.

TÜRKİYE İLE NE KONUŞULACAK?

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Jeffrey'nin Ankara'da, Suriye'de son dönemde yaşanan gelişmeleri ve Türkiye'nin güvenlik kaygılarını ele alacağı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 114
  • Gülmek 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Suriye’de güvenli bölgenin ne kadar sağlıklı olacağını herkes tekrar düşünülmeli .Abd kendi çıkarları için kimsenin kanını canını hedefini düşünmez .
    Cevapla
  • VATANSEVER 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kansız şeytan abd yi biz neden müttefik olarak görüyoruz neden safımızı belli etmiyoruz? Yeter artık abd nin yaptığı hainlikler. Polis kıyafeti giyip abd nin değişik şehirlerinde zenci vatandaşlara eziyet edip vuracaksın zenci isyanı başlatacaksın abd nin en hassas yeri zenciler
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen neden dinimizin emrettiği gibi yaşamıyoruz onlar sürekli casusluk yapıp ülkeleri parçalama ile uğraşırken biz neden casusluk yapmıyoruz onları parçalamaya çalışmıyoruz nasıl saldırıyorlarsa daha kuvvetli saldırmıyoruz kısasa kısas
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    TRUMPT AGA BAŞKAN SEN MİSİN PENTAGON MU? : “Askerlerimizi geri çekmek istediğimi söyledim. Burada insanlar çılgına döndüler. Burada, Washington’daki insanlar. Sonra dedim ki, tamam arkada birkaç yüz kadar asker bırakayım.” “Onlar sürekli savaşmak istiyorlar, ayrılmak istemiyorlar ama hayır ben savaşmak istemiyorum. Silah endüstrisi ayrılacağımı duyunca çılgına döndü.”
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında hepsini gömeceğiz oraya son günleri bunların
    Cevapla
  • derin 4 yıl önce Şikayet Et
    bu centcom küreselci sermayenin elinde. fetö neyse centcom da o aynı yerin uşakları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk