Merkel yine korkuttu: Yanına aldığı kitap endişeleri artırdı!

Bir ay gibi bir süreçte 3 kez resmi törenlerde titreme nöbeti geçirmesiyle endişe yaratan Almanya Başbakanı Angela Merkel'in tatile çıktığı belirtildi. Yanına 'Titreyen Kadın ve Sinirlerimin Tarihi' isimli otobiyografik bir kitap alması ise dikkat çekti.

Merkel yine korkuttu: Yanına aldığı kitap endişeleri artırdı!
Merkel yine korkuttu: Yanına aldığı kitap endişeleri artırdı!
GİRİŞ 22.07.2019 15:13 GÜNCELLEME 22.07.2019 15:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bild'de yer alan habere göre, yaklaşık bir aylık süreçte farklı resmi törenlerde 3 kere kameralara titreme nöbeti geçirirken yansıyan Merkel, Meclis'in yaz tatiline girmesinin ardından 30 günlük bir tatile çıktı.

 

 

Alman medyasında yer alan haberlerde Merkel'in Alpler'de olduğu ve yanına ABD'li yazar Siri Hustvedt'in 'Titreyen Kadın ve Sinirlerimin Tarihi' isimli otobiyografik kitabını aldığı belirtildi. 

 

 

Söz konusu kitabın yazarın sinir hastalığı nedeniyle oluşan titreme nöbetleriyle nasıl başa çıktığını anlatıyor olması ise kamuoyunda Merkel'in sağlık durumuyla ilgili merakı arttırdı. 

İlk olarak 18 Haziran'da başkent Berlin’de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yapacağı görüşme öncesinde şiddetli şekilde titreken kameralara yansıyan Merkel, daha sonra 27 Haziran'da Yeni Adalet Bakanı Christine Lambrecht’in resmen görevine başlaması nedeniyle düzenlenen törende ve 10 Temmuz'da Fin mevkidaşıyla yan yanayken titreme nöbeti geçirmişti. 

Alman Başbakan, sağlık durumuyla ilgili sorulara her seferende 'iyi' olduğunu söyleyerek cevap vermiş, “Görevimi yapabilirim. Her insan gibi kendi sağlığımla ilgileniyorum” demişti. 

YORUMLAR 2
  • Tr by 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olun hepiniz tr düsmanları
    Cevapla
  • ugur gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Okumak derdin care bulmak kendinin doktoru olmaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'