Yunanistan: İsrail tek müttefikimiz!

Yunanistan'ın yeni Başbakanı Miçotakis'in yardımcısı Adonis Georgiadis, İsrael Hayom'a röportaj verdi. Georgiadis, "Yunanlıların çoğu, bölgedeki tek gerçek müttefiklerinin İsrail olduğuna inanıyor" dedi.

Yunanistan: İsrail tek müttefikimiz!
Yunanistan: İsrail tek müttefikimiz!
GİRİŞ 28.07.2019 16:11 GÜNCELLEME 28.07.2019 16:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın yeni Başbakanı Miçotakis'in yardımcısı olan Adonis Georgiadis, "Yunanlıların çoğu, bölgedeki tek gerçek müttefiklerinin İsrail olduğuna inanıyor" dedi.

Israel Hayom'a röportaj veren Yunanistan Kalkınma Bakanı  Adonis Georgiadis, "Ortadoğu'daki tek ortağımız İsrail, çünkü ortak değerlerimiz var. İlişkilerimizin geleceği parlak görünüyor" dedi.

Röportajda Türkiye ve S-400 konusu da konuşuldu. "Türkiye sadece Yunanistan için değil, tüm bölge için S-400 aldı. Kararlı ve Batılı bir Türkiye olsun isterdim. Şuan için korkmadan ve panik yapmadan durumu izliyoruz" dedi. Göç sorunu ile ilgili de konuşan Georgiadis, "Açık sınır politikasını desteklemiyoruz" diyerek muhafazakar hükümetin gelecek politikalarına da ışık tuttu. 

Georgiasis, İsrail'in Filistin'deki işgal ettiği bölgeler ile KKTC'deki Türk varlığını kıyaslayan editöre yönelik olarak, "Kuzey Kıbrıs diye bir ülke tanımıyoruz. Orada yasa dışı bir işgal var. İsrail'in endişelerini anlayabiliyorum. Ama artık size yardım edecek bir arkadaşınız var" dedi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 4
  • Nedim 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen Kıbrıs’ı tanıma yakında bu kapılar yine acılacak zannetmeyim böyle devam edecek.yahudiye güven yarın arkandan vursun sen devam et güvenmeye.afrika dan gelen yahudilere nasıl davranıyorlarsa size de yakında öyle davranırlar.şu an onlar kendi çıkarlarını düşünüyor.
    Cevapla
  • Gelecek 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan’ı ekonomik bunalıma sokanlar yahudilerdi.ve Yunanistan’a yardım edeceğim diye Yunanistan ele geçirildi.ab yi kullanan yahudiler ,Yunanistan’a kredi açtırdılar.ama Yunanistan ele geçirildi.israil bu arada bir sürü kendi lehine anlaşmalar yaptı.haberlere anlaşmalar yansıdı.yunanistan yöneticilerinin mason olma ihtimalleri yüksek.ama bu durumdan Yunanistan gelecekte çok zararlar görebilir,farkında değil.
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmadık.Gözlerimizi yeni açıyoruz.
    Cevapla
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Korler sagirlar birbirini agirlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!