Dehşete düşüren rapor! Tarih verdiler Türkiye'de listede...

Birleşmiş Milletler (BM), üye ülkelerin istihbarat servisleri tarafından sağlanan bilgilere dayanarak kritik bir rapor hazırladı.

Dehşete düşüren rapor! Tarih verdiler Türkiye'de listede...
Dehşete düşüren rapor! Tarih verdiler Türkiye'de listede...
GİRİŞ 03.08.2019 09:24 GÜNCELLEME 03.08.2019 10:26
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Raporu hazırlayan gözlemciler, uluslararası terörizmde son dönemde yaşanan duraklamanın kısa süre içinde sona erebileceğini ve yeni yıl öncesi yeni bir saldırı dalgasının mümkün olabileceğini belirtti.

 

 

İngiliz Guardian gazetesinin haberine göre; BM gözlemcileri, DAEŞ saflarında savaşmaya giden ve sağ kalmış olabilecek 30 bin yabancı teröriste ilişkin kaygıları gündeme taşıdı. Raporda, DAEŞ üyelerinin Türkiye’ye kaçmaya çalışabileceği de belirtildi. 

SALDIRILAR AZALDI AMA…

 

 

Buna göre; söz konusu yabancı teröristler yakın gelecekte uluslararası bir kaygı kaynağı haline gelebilir. Bazıları el-Kaide’ye katılabilir, bazıları ortaya çıkabilecek başkaca terör örgütlerine girebilir. Bazıları örgüt lideri olabilir ya da terör örgütlerine üye kazandıran pozisyonlara geçebilir.

Rapor, teröristlerin Türkiye, Fransa, Belçika ve Almanya’da yüzlerce sivili katlettiği 2015 ve 2016’dan bu yana daha az başarılı saldırı gerçekleştirdiğinin altını çizse de Avrupa için tehdit seviyesinin yüksek olmaya devam ettiğini belirtiyor. 

YORUMLAR 39
  • dadaş35 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz 83 milyon Türk burada onları bekliyor olacağız siz bizi düşünmeyi bırakın kendinize bakın 36 yıldır zaten terörle mücadele ediyoruz onları öldürmek artık bağımlılık yapmıştır bizde korku nedır bilmeyiz onlar düşünsün,(Birde ağa babaları düşünsün).
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    sizden büyük terör mü var demek istediği farklı hamlelerimiz olacak diyor ve birilerine işaret veriyor
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz yazdıysa başinda onlar vardir.yetiştirip sonrada milletlerin başına bela ediyorlar abd si ingilizi avrupası hepsi icinde.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Almanyaya gitsinler Arkadaslari oralarda oturuyor zaten .
    Cevapla
  • Ers61 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörün kaynağı zaten BM'yi çekip çeviren ABD, Rusya, Çin ve Avrupa ülkeleri. Terör örgütleri, bu sırtlanlardan habersiz saldırı yapar mı? Ne zamanki bu ülkelerin hâkimiyeti zayıflar; dünyada terör merör kalmaz, insanlık huzura kavuşur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı