Trump: Rusya ile ilişkilerimizin önündeki engel kalktı!

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya ile iyi ilişkiler kurmanın önünde engel olarak gördüğü eski Özel Yetkili Savcı Mueller’in yürüttüğü soruşturmanın artık ‘ölü’ olduğunu açıkladı.

Trump: Rusya ile ilişkilerimizin önündeki engel kalktı!
Trump: Rusya ile ilişkilerimizin önündeki engel kalktı!
GİRİŞ 03.08.2019 16:31 GÜNCELLEME 03.08.2019 16:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Basın mensuplarına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trump, daha önce Rusya ile iyi ilişkiler kurmanın önünde engel oluşturan, eski Özel Yetkili Savcı Robert Mueller’in Trump’ın Rusya ile ilişkisini ve bu ilişkinin aday olduğu 2016 seçimlerindeki etkisini araştırarak 22 ay boyunca yürüttüğü soruşturmanın artık ‘ölü’ olduğunu söyledi.

Rusya ile ilişkilerin sorulduğu Trump, “İlişkilerimizin iyi olduğu düşüncesindeyim. Biz (Rusya ile) ilişkilerimizin iyi olması için uğraş veriyoruz. Şimdi artık ölü olan cadı avının sürdüğü ortamda bunu yapmak çok zordu” açıklamasında bulundu.

Trump, ‘cadı avı’ ifadesi ile genellikle eski FBI Başkanı ve Özel Yetkili Savcı Robert Mueller’in Trump’ın Rusya ile ilişkisini ve bu ilişkinin aday olduğu 2016 seçimlerindeki etkisini ortaya çıkarmak için 22 ay boyunca yürüttüğü soruşturmayı kastediyor.

Mueller, ABD Temsilciler Meclisi’ne verdiği ifadede Rusya'nın 2016’daki başkanlık seçimlerine sistematik şekilde müdahale ettiğini iddia etmiş ancak “Trump’ın Ruslarla suç teşkil edecek şekilde bir komplo içinde olduğuna ilişkin yeterli delil bulamadıklarını” söylemişti.

YORUMLAR 2
  • TEHLİKELİ İŞLER 4 yıl önce Şikayet Et
    rusyayla abd aralarında savaşmamak için anlaşmaları var idi. ne film oynuyolar ama şakamakayla bir anda alevtopunu doguda görebiliriz anladıgımız bu korea tarafında.... hayırlı işler güzel bitişler rusya koreanın yanında deil çini desteklemeyecektir. çinde az nükller var yazıyordu sayılar fake=kandırmaca abdden fazla nüklleri olabilir. bakalım nasıl olucak zaman ilerliyor
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    yeterli delil yeri ve zamanı gelince ortaya çıkar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...