ABD'de peş peşe katliamlar! FBI harekete geçti, Trump'tan ilk açıklama

ABD'nin Ohio eyaletindeki Dayton kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Polis yaptığı açıklamada, en az 9 kişinin öldüğünü 16 kişinin de yaralandığını duyurdu. Dünde, ABD'nin Teksas eyaletindeki El Paso kentinde, bir alışveriş merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda en az 20 kişi yaşamını yitirmiş, 40'a yakın kişi de yaralanmıştı. FBI soruşturma için harekete geçerken, ABD Başkanı Donald Trump'tan açıklama geldi.

GİRİŞ 04.08.2019 15:52 GÜNCELLEME 04.08.2019 16:16
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

ABD'nin Ohio eyaletindeki Dayton kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Güvenlik güçleri yaptığı açıklamada, en az 9 kişinin öldüğünü 16 kişinin de yaralandığını açıkladı.

 

 

Polis açıklamasında ayrıca, saldırganın güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Görüntülerde vurulan çok sayıda kişinin cansız bedenlerinin yerde yattığı ve üzerlerinin kapatıldığı görülüyor.

TRUMP'TAN İLK AÇIKLAMA! FBI DA DEVREYE GİRDİ

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaşırken, yürütülen soruşturma kapsamında detaylı bilgi verdi. Trump, "Tanrı Teksas El Paso'daki ve Ohio Dayton'daki insanları (halkı) korusun. FBI, yerel ve eyaletteki kolluk kuvvetleri, Ohio ve Teksas için birlikte çalışıyor. Dayton'da bilgi hızlı bir şekilde toplanıyor. El Paso'da zaten çok fazla şey öğrenildi. Kolluk kuvvetleri her iki durumda da çok hızlıydı. Güncellenmiş bilgiler gün boyunca verilmeye devam edilecek" dedi.

Dün, ABD'nin Teksas eyaletindeki El Paso kentinde, bir alışveriş merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda en az 20 kişi yaşamını yitirmiş, 40'a yakın kişi de yaralanmıştı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 131
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    abd dediğin katil hırsız anası babası belli olmayan mahlukların toplandığı ülke değil mi ne beklersiniz
    Cevapla
  • İzmir Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyan töreri
    Cevapla
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Silah satisinin cok serbest olmasi irkcilgin yaygin,sapkin inanclarin yaygin oldugu bu yerde(abd)bu tur vakalar az bile.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Dış kaynaklı ve emperyal ülkeler tarafından "Türkiye'yi hizaya getireme" felsefesi kapsamında bizim ülkemizde hergün tezgahlanan teröre, patlayan bombalara, nerdeyse alıştık.. Ama bu conilerin ülkesinde "2 çatapat patlayınca, kafayı tırlatmış biri sağa sola ateş edince" ülke karışıyor.. CAMDAN EVİ OLANLAR BAŞKA EVLERE TAŞ ATMAMALI!!!
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    işte hristiyan terörü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız