İmran Khan: Tüm dünya acı çekecek

Pakistan Başbakanı İmran Khan, Cammu Keşmir anlaşmazlığı kötüleşirse tüm dünyanın acı çekeceğini ve olası bir Hindistan-Pakistan savaşının kazananı olmayacağını söyledi.

İmran Khan: Tüm dünya acı çekecek
İmran Khan: Tüm dünya acı çekecek
GİRİŞ 06.08.2019 18:49 GÜNCELLEME 06.08.2019 19:04
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Pakistan Başbakanı İmran Khan bugün parlamentoda yaptığı konuşmada, Cammu Keşmir anlaşmazlığının kötüleşmesi halinde hiçbir kazanan olmayacağı ve anlaşmazlığın uluslararası toplum için ciddi sonuçlara yol açacağı konusunda uyarıda bulundu.

Khan, "Eğer olaylar çatışmalara doğru hız kazanırsa, kimse zafer kazanmayacak ve her iki taraf da nihayetinde tüm dünyada olduğu gibi sonuçlara katlanacak" dedi.

BM HAMLESİ GELECEK

Khan, Cammu Keşmir davasını Birleşmiş Milletler'e (BM) götürmeyi ve Hindistan'ın Bharatiya Janata Partisi'nin (BJP) yönetimi altındaki azınlıklara ırkçı muamele yapılması konusunda şikayette bulunacağını taahhüt etti.

İngiltere'nin 2. Dünya Savaşı öncesinde Nazi Almanya'sı ile ilgili politikasına değinen Khan, "Dünya, yatıştırma politikasının işe yaramayacağını anlamalı. Bu durumun uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmesi için rica ediyoruz" dedi.

Pakistan Başbakanı İmran Khan, ABD ziyaretinde Başkan Donald Trump'ı Hindistan ile barış anlaşması yapmak için davet etmişti ancak Hindistan, Pakistan ile ara bulucu olmadan anlaşma yapmayı istiyor.

 

 

YORUMLAR 30
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    imran han doğru söylüyor gel sapık hinduya anlat abd çin rus türkiye bm işe girmeli
    Cevapla
  • Bilal bolukbasi 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok sukur nukleer silah yapti kardeslerimiz.sunu biliyoruz kardeslerimiz kendilerine yapilan saldiriya misliyle karsilik verecek.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ah bizde biran önce yapabilsek.
    Cevapla
  • Ruh Hastası 4 yıl önce Şikayet Et
    Imran Khan Rothschildailesine mensub olan öz kizlari ile evli idi tüm cocuklari bir Rothschild yahudi kadinindan. Bu adam buraya kukla olarak getirildi
    Cevapla
  • Çepni Türkmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan bizim canımızdır.
    Cevapla
  • Mümin 4 yıl önce Şikayet Et
    Müminler kardeştir pakistanın meselesi bizim meslemizdir .Yanınızdayız ŞİMDİLİK DUALARIMIZLA... İNŞAALLAH devletimizde yanınızda olur.Olması gereken budur.zulme dur demezsen gün gelir herkesin kapısını çalabilir nede olsa ahirzamandayız.Tek imkan LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAH . İslamın ilk zamanlarını hatırlayın zafer teknolojiyle, parayla, sayıyla değil allahın yardımıyla kazanılır. islam tarihi ve osmanlı tarihi az çok okuyan neden bahsettiğimi bilir. ihlaslı olalım yeter.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru kardeșim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi