İngiliz doktorlar da çaresiz kaldı

İngiltere’de doktorlar, bir genci felç eden gizemli hastalığa bir türlü teşhis koyamadı. Ailesi doğru teşhis koyacak uzman bulabilmek için 35 bin (235 bin TL) pound harcadı.

İngiliz doktorlar da çaresiz kaldı
İngiliz doktorlar da çaresiz kaldı
GİRİŞ 09.08.2019 09:05 GÜNCELLEME 09.08.2019 09:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiltere’de doktorların, bir genci felç eden gizemli hastalığa teşhis koyamadığı öğrenildi. Londra’da oturan 16 yaşındaki Valentino Erodotou, 2018’in Ocak ayında, göğüs bölgesinde şiddetli ağrı ve yanma hissetmeye başladı. Daha sonra hareket etmekte zorluklar yaşamaya başlayan genç adam, bir süre sonra yürüyemedi ve tekerlekli sandalye oturmaya mecbur oldu.

 

 

TEŞHİS KONULAMADI

Başlarda gastrit teşhisi konuldu. Tedavi sonuç vermeyince kronik yorgunluk sendromu ve gluten ataksi olduğu tahmin edildi. Ancak yine olmadı. Tomografi ve kan analizi sıra dışı bir sonuç çıkarmadığı için genetik test ile romatolog ve immünolog muayenelerinin sonuç vermesi bekleniyor.Aile, doğru teşhis koyacak uzman bulabilmek için tüm bu süre içinde 35 bin (235 bin TL) pound harcadı.

 

 

YORUMLAR 5
  • ben bilirim 4 yıl önce Şikayet Et
    griptir o çıkık olsaydi duramazdi
    Cevapla
  • millet bilsin 4 yıl önce Şikayet Et
    çoçuk dogdugunda ana baba ne işte çalışıyordu? kazanılan para 15.yaşına ergenlik başlangıçta çoçukta görülür. hastalık bu inşlh yayınlarlar
    Cevapla
  • küçük hesap 4 yıl önce Şikayet Et
    çoçuk dogdugunda ana baba ne işte çalışıyordu? kazanılan para 15.yaşına ergenlik başlangıçta çoçukta görülür. hastalık bu
    Cevapla
  • Ndmdksl 4 yıl önce Şikayet Et
    Burdaki yorumcular teşhis koyabilir, hatta tedavi bile eder.
    Cevapla
  • Wwe 4 yıl önce Şikayet Et
    Dalga geçme harbiden koyuyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar