Esad bayram günü vurdu

Esad rejiminin İdlib'e düzenlediği hava saldırısında 1 çocuk hayatını kaybetti, 4 sivil yaralandı.

GİRİŞ 11.08.2019 16:53 GÜNCELLEME 11.08.2019 17:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Suriye'nin İdlib kentindeki Has köyünde Kurban Bayramı matem oldu. Esad rejiminin gerçekleştirdiği hava saldırısında 1 çocuk hayatını kaybetti, 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı.

 

 

Olay yerine gelen Sivil Savunma ekipleri ölen çocuğu kaldırarak, yaralıların cesetlerini çevredeki hastanelere kaldırdı.

Suriye İnsan Hakları Ağı, Esad ve destekçilerinin, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne 26 Nisan-27 Temmuz'da düzenlediği saldırılarda 208'i çocuk, 140'ı kadın olmak üzere 781 sivilin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen Esad'ı onun gibi kâfir milleto helak et sen sabirsin sabrın coktur ve en iyi bilensin Allah'ım rabbim onların yaptıkları bu zulmü yanlarına bırakma onları cehennemin en alt katmanına köy ve ebediyen yansinlar kahrolun kâfirler. Kahrolun köpekler Allah canininizi acı ceke çeke alsın vicdansizlar
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Esad tez zamanda Allah canını alır İnşaAllah...Sürünesin.
    Cevapla
  • M.Emin GÖKDEMİR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey esat,rusya,abd ve diğer alçaklar;rabbim şahit ki bu mazlumların ahı öyle size vuracak ki paramparça olcaksınız.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Esad bayram gününde vurmasi ne kadar zalim oldugunun kaniti birde abd var ramazanda oruc zamani millet oructutarken abd irak halkini vurdu barbar zalim oldugunu bir kez daha dünyaya ilan etti ve o yetmemis gibi ramazanda oruc tutan kadin ve kizlara tecavüz etti erkeklere oruc zamani iskence etti bu tarihe böyle yazildi haclilarin hepsi aynisir gecmiste de aynisini yapmistir müslümanlarin hainlik fitneli oldugu sürece ve birlik olmadigi sürece bu böyle ebediyete kadar sürecektir birakin kürtlügü türklügü arapligi sii sunni alevi yahudiligi de bir olun insan oglunu bu zulümlerden koruyun
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Esad çıkıp, Allahın adını bir daha anmasın, konuşmalarında. Buradan da anlaşılıyor ki, Esad müslüman değil ve hiç olmamış..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak