Mide bulandıran sözler... Kurban Bayramı skandalına Netanyahu desteği

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, Hollanda’daki aşırı sağcı politikacı Geert Wilders’ın Kurban Bayramı’na dair yaptığı İslam düşmanı paylaşıma destek verdi.

Mide bulandıran sözler... Kurban Bayramı skandalına Netanyahu desteği
Mide bulandıran sözler... Kurban Bayramı skandalına Netanyahu desteği
GİRİŞ 11.08.2019 16:57 GÜNCELLEME 11.08.2019 16:57
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Hollanda’daki İslam ve yabancı karşıtı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında paylaştığı bir kurban fotoğrafıyla Kurban Bayramı'nın başladığını belirterek, "İğrenç ve korkunç. Bu bizim kültürümüze ait değil. Uluslarımız bu hayvan zulmünü ve barbarlık gününü yasaklamalı ve yasa dışı ilan etmelidir" ifadeleriyle hakarette bulundu.

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla büyük tartışmalara neden olan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu da Wilders’in bu nefret ve hakaret içerikli İslam karşıtı tweetini kendi Twitter hesabından paylaşarak destek verdi.

 

 

Yair Netanyahu, daha önce de yaptığı bir paylaşımda Türk bayrağına hakaret etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 166
  • Vatann sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden naziler babanızı öldürürdü ne zaman dost oldunuz
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar koz veren biz müslümanlariz neden kubanlarimizi kapali bir fabrika gibi yerlerde basina kapali yapmiyoruz wiesenhof deye tavuk fabrikasi var resmen civileri hakletiyor bunu görenlerde demiyor ki durdurun bu kaliyami
    Cevapla
  • Yusuf Yeşiller 4 yıl önce Şikayet Et
    kusmak serbest!!!!
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme; bak ben sana bir nasihat vereyim. sakın olaki dini islama karşı bir tavır takınma. yoksa helak olursun. gidincede şok olursun. benden söylemesi. sen yine bildiğin gibi yap... kendine yazık etme. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • millet 4 yıl önce Şikayet Et
    gunahlarinizi tavuk'a yukleyip canli bir sekilde yere vura vura parcalayip gunahlarinizdan arinmanizdan daha mahsum.... öldurdugunuz okadar mahsum insanlardan soz etmemize bile gerek yok ve daha cocuk yasta silah egitimi ve insan nefreti asilamanizdanda soz etmiyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!