Dünyayı sarsan krizde yeni gelişme! Serbest bırakıldılar

ABD Adalet Bakanlığı, AB yaptırımlarını ihlal ettiği gerçekçesiyle Cebelitarık Özerk Yönetimi tarafından alıkonulan İran petrol tankerinin serbest bırakılmaması için başvuruda bulundu. Cebelitarık yönetimi, 4 Temmuz'da el koyduğu Grace 1 isimli İran'a ait petrol tankerinin kaptanı ile gemide görevli 3 kişiyi serbest bıraktı.

Dünyayı sarsan krizde yeni gelişme! Serbest bırakıldılar
Dünyayı sarsan krizde yeni gelişme! Serbest bırakıldılar
GİRİŞ 15.08.2019 12:08 GÜNCELLEME 15.08.2019 13:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Adalet Bakanlığı, Cebelitarık Özerk Yönetimi tarafından alıkonulan İran petrol tankeri ile ilgili krize dahil oldu.

 

 

Gibraltar Chronicle gazetesinin yaptığı habere göre ABD, İran'ın Grace 1 isimli petrol tankerinin serbest bırakılmaması için Cebelitarık Özerk Yönetimine başvuruda bulundu. Gazete, tankerin kaderi ile ilgili kararın yerel saatle öğleden sonra 14:00'da açıklanacağını duyurdu. Tankerin serbest bırakılmasına birkaç saat kala yapılan başvuru ile ilgili Cebelitarık yönetiminden henüz bir açıklama gelmedi. Cebelitarık yönetimi, 4 Temmuz'da el koyduğu Grace 1 isimli İran'a ait petrol tankerinin kaptanı ile gemide görevli 3 kişiyi serbest bıraktı.

İngiltere'ye bağlı Cebelitarık Özerk Yönetimi, 4 Temmuz'da Suriye'ye yönelik ambargoları ihlal ettiği gerekçesiyle İran tankeri Grace 1'i alıkoymuştu. Fars haber ajansı, tankerin serbest bırakılacağını duyururken Cebelitarık yönetimi yetkilileri iddiaları yalanladı. 

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 4
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel dünya, tanker yolu kes, içinde ki petrolü almak için. Çalışanları bırak tanker sen de kalsın. Bu dünya neden 2 maymunu oynuyor bu avrupa ve abd için anlamış değilim.
    Cevapla
  • deneme 4 yıl önce Şikayet Et
    aç gözlü batı bir tanekere bile tenezzül ediyor. kuruttulat bitirdiler dünyayı gözleri doymuyor
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD belasını arıyor bu gidişle bulucak cezasını belasını bence inşallah bizden uzakta bulsunlar cezasını ibretlik olsun herkese
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    dünya'nın şeytanı kana bulayanı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!