ABD'den gündemi sarsan açıklama: Rusya onu bizden çaldı

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Rusya'yı hipersonik silah geliştirme konusunda ABD'nin teknolojilerini çalmakla suçladı.

ABD'den gündemi sarsan açıklama: Rusya onu bizden çaldı
ABD'den gündemi sarsan açıklama: Rusya onu bizden çaldı
GİRİŞ 16.08.2019 07:08 GÜNCELLEME 16.08.2019 13:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Radio of America'ya verdiği röportajda, Rusya'nın silah teknolojileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Rusya'nın Arkhangelsk yakınlarındaki bir askeri eğitim sahasında meydana gelen patlamaya değinen Bolton, "Rusya'nın nükleer silah taşıyıcı araçların geliştirilmesi çalışmalarının sürdüğünün göstergesi" yorumunda bulundu.

Bolton, "Bu olay Rusya'nın sadece nükleer mühimmatlarını modernize ettiğinin değil, yeni taşıyıcı araçların geliştirmek için yeterli miktarda para harcadığını da gösteriyor" dedi. Bolton, Rusya'nın aynı zamanda hipersonik taşıyıcılar ve hipersonik seyir füzeleri için ABD teknolojisini çaldığını ileri sürdü.

 

 

Daha önce Kremlin yapılan açıklamada olaya ilişkin ABD'li politikacıların değil, testi gerçekleştiren ve olayla ilişiği olan kurumların açıklamalarına önem verilmesi gerektiği vurgulanmıştı.

YORUMLAR 12
  • Nezih 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman sende niye yok?
    Cevapla
  • türk kılıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    gözlerin nereye bakıyordu çaldırma .
    Cevapla
  • REIS Ci 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı'dan calinan silahlardan bahsetsenizya ilk top kullanankimdi acab istanbul surlarini FATIH SULTAN MEHMET bu silahlarimiz nerede simdi??
    Cevapla
  • Nedim 4 yıl önce Şikayet Et
    Silah hırsızı aslında Amerika ikinci dünya savaşında Almanlardan çaldıkları silahları hiç bahsetmiyorlar.
    Cevapla
  • abc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğim kadarı ile Rusya bu konuda ABD den epey önde hatta kat kat ileride yani çalmış olma ihtimali düşük çalmışlarsa da sizden iyi geliştirdikleri kesin sürekli suçlayacak birilerini arıyorsunuz birkere de kendinize bakın ne kadar pis bir ideolojiye sahipsiniz görürsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü