Listedeki isimler gittikçe artıyor! Sırrı bilenler tek tek ölüyor

Trump, Clinton gibi nüfuzlu isimlerin yakın dostu kız çocuklarını kullanarak fuhuş ağı kurmaktan Jeffrey Epstein’ın hapishanedeki şüpheli ölümü Clinton’ın sırlarını bilenlerin yaşadığı akıbeti hatırlattı.

Listedeki isimler gittikçe artıyor! Sırrı bilenler tek tek ölüyor
Listedeki isimler gittikçe artıyor! Sırrı bilenler tek tek ölüyor
GİRİŞ 16.08.2019 17:23 GÜNCELLEME 16.08.2019 17:23
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Küçük yaşta kız çocuklarını zengin ve itibarlı dostlarına satan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'ın hapishanedeki ani ölümü, gündemde olan çocuk istismarı iddialarını kuvvetlendirdi. Donald Trump ve Bill Clinton gibi ABD başkanları ile yakın ilişkileri ile dikkat çeken Epstein'ın, fuhuş şebekesinin odağında olması ve hücresinde kontrol altındayken ölmesi, özellikle Clinton'a yakınlığı ile dikkat çeken isimlerin ölümünü hatırlattı.

 

 

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ İSİM EPSTEİN

ABD makamlarının ''İntihar'' diyerek üzerini kapatmayı tercih ettiği olay, Jeffrey Epstein'ın çocuk istismarı davasına ilişkin önceden gizli tutulan 2 bin mahkeme dosyasının halka açılmasından hemen sonraki gün gerçekleşti. Dosyalarda, Bill Clinton'ın, Epstein'ın çocuk istismarı adasında verdiği özel partiye de değiniliyordu. Clinton, Epstein'ın özel uçağında en az 27 seyahat gerçekleştirdi. Bu uçuşların büyük çoğunluğunda reşit olmayan kızlar bulunuyordu.

 

 

EPSTEİN'İN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

CBS Las Vegas isimli haber sitesinin, 2016 yılında yayımladığı ve Bill ve Hillary Clinton'a yakınlığı ile dikkat çeken 37 kişilik listede yer alan isimlerin ''ani'' ölümleri Clinton ailesi üzerindeki şüpheleri arttırıyor. Ölümlerin çocuğun kayıtlarta intihar olarak geçmesi ise dikkat çekiyor. O isimlerden biri Mary Mahoney. Eski bir Beyaz Saray stajyeri olduğu belirtilen Mahoney'in ölümü Beyaz Saray’da yaşadığı cinsel taciz hikayesini halka açık olarak anlatacağını bildirmesinden hemen sonra gerçekleşti. Mahoney, 1997 yılının Temmuz ayında Georgetown'daki bir kahve dükkanında öldürüldü.

Clinton'a yakınlığı ile dikkat çeken ve şüpheli şekilde ölen isimlerin bazıları şu şekilde;

SAVCILARLA ANLAŞACAKKEN

Ticaret Bakanı ve eski DNC başkanı Ron Brown'ın uçak kazası sonucu çarpmanın etkisiyle öldüğü açıklandı. Soruşturmaya yakın bir patolog, Brown'ın kafatasının tepesinde, kurşun yarasını andıran bir delik olduğunu belirtti. Ölümünden önce bir süredir sorgulanan Brown, halka açık olarak savcılarla anlaşmaya sıcak baktığını söylemişti. Uçaktaki insanların geri kalanı da Brown ile birlikte öldü. Birkaç gün sonra, hava trafik kontrol görevlisi de intihar etti.

TACİZ İDDİASININ ARDINDAN ÖLDÜ

Bill Clinton’ın bağış kampanyalarında görev alan Ed Willey, 1993'te kasım ayında öldü. Başına aldığı kurşun yarasıyla öldüğü belirtilen Willey'in ölümü kayıtlara intihar olarak geçti. Willey'in ölümü, eşi Kathleen Willey'nin oval ofiste Bill Clinton tarafından elle tacize uğradığını iddia ettiği gün öldü.

CLİNTON HAKKINDA DOSYA HAZIRLIYORDU

Clinton'ın Little Rock’taki valiliğe ait emniyet timinin müdürü olan Jerry Parks, şehrin hemen dışında, ıssız bir kavşakta aracına ateş açılması sonucu öldü. Oğlu, Parks'ın öldürülmeden önce Clinton hakkında bir evrak dosyası hazırladığını söyledi. İddialara göre Parks, Clinton'ı dosyalardaki bilgileri ifşa etmekle tehdit etmişti. Ölümünden hemen sonra, evindeki dosyalar gizemli şekilde kayboldu. James Bunch da kayıtlara göre silahla intihar etti. Bunch'ın, içinde Texas ve Arkansas'da fuhuş ziyaretleri yapan nüfuzlu kişilerin isimlerinin yazdığı bir ''Kara Defter'' sahibi olduğu rapor edildi.

SEYAHAT HAZIRLIĞI YAPARKEN ÖLDÜ

Listede yer alan ve şüpheli ölümlerden biri olan isimlerden biri de Kathy Ferguson.

Arkansas eyalet polisi Danny Ferguson’ın eski eşi, 1994 yılının Mayıs ayında, başında aldığı kurşun yarasıyla evinin oturma odasında ölü bulundu. Ölüm, odada Ferguson'ın seyahat hazırlıkları yaptığını gösteren valizler olmasına rağmen, kayıtlara intihar olarak geçti. Danny Ferguson, Bill Clinton ile birlikte Paula Jones davasının müşterek davalısıydı. Kathy Ferguson'ın, Paula Jones için ilave tanık rolü üstlenmesi muhtemeldi.

Ferguson'ın nişanlısı olan eyalet polisi Shelton da 1994 yılının Haziran ayında nişanlısının mezarının başında kurşun yarası sonucu ölü bulundu. Ölümü, tıpkı nişanlısı gibi, kayıtlara intihar olarak geçti.

HEP KAZA VE İNTİHAR

Suzanne Coleman'ın, Clinton ile Arkansas Başsavcısıyken ilişki yaşadığı iddia edildi. Başının arkasına aldığı kurşun yarası sonucu öldü. Ölüm kayıtlara intihar olarak geçti. Öldüğü zaman hamile olduğu açıklandı. 1978 yılından 1992 yılının Aralık ayındaki ölümüne kadar Clinton'ın işaret dili tercümanlığını yapan Paula Grober ise tek araçlı bir yol kazası sonucu öldü.

SORUŞTURAN VE SORUŞTURMAYA İZİN VERENE ÖLÜM

Barbara Wise, Ticaret Departmanında görevli olan Wise, Ron Brown ve John Huang ile yakın çalışmalar içindeydi. Ölüm nedeni hâlâ belirsiz. 29 Kasım 1996 tarihinde, morluklar içindeki çıplak bedeni, kendi ofisinde kilitlenmiş şekilde bulundu. Ticaret Bakanı Yardımcısı olan Charles Meissner ise, John Huang'a özel güvenlik izni vermesinden hemen sonra küçük bir uçak kazası sonucu öldü.

TREN RAYLARINDA UYUMUŞLAR

Kevin Ives ve Don Henry isimli çocuklar ise ölümü en garip olanlardan.

Dava, ''tren raylarındaki çocuklar'' davası olarak biliniyor. Raporlar, iki çocuğun Mena Havaalanı'ndaki uyuşturucu operasyonuna tanık olmuş olabileceklerini gösteriyor. Çok tartışılan davada, çocukların ölüm nedeni ilk olarak tren raylarında uyuyakalmak olarak kayıtlara geçmişti. Daha sonra yayımlanan raporlar, iki çocuğun tren raylarına yerleştirilmeden önce öldürülmüş olduğunu öne sürdü. Dava ile ilgisi olan kişilerin birçoğu büyük jürinin karşısına çıkamadan öldü.

HİÇBİR ŞEYİ ÇALMADI AMA GASP

İlginç ölümlerden biri de Seth Rich’in ölümü. DC çalışanı olduğu belirtilen Rich, 10 Temmuz'da ''gasp edilip'' hiçbir eşyası çalınmaksızın öldürüldü. Wikileaks'in kurucusu Assange, Rich'in DNC email skandalı ile ilgili bilgi sahibi olduğunu iddia etti. Yekvücut isimli sitenin derlediği listede Clinton'la yakın ilişkide bulunan 47 isim mevcut. İsimler arasında, dava tanıkları, yakın çalışma arkadaşları, korumalar yer alıyor.

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI
YORUMLAR 23
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    hep söylerim bu aşağılık katil terörist Amerika ve İsrail yok olmadan dünya huzur bulmaz
    Cevapla
  • Sacit 4 yıl önce Şikayet Et
    clinton denen tam bir manyak ve cinsel sapık anlaşılan. karısı beyin hastası bayan trumptan sonra abd başkanı olmak niyetinde . fetö de bayan clintonu seçimlerde bağışları ile desteklemişti
    Cevapla
  • derinsözler 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Trump yapmıyor bu soysuzların daha neler yaptıklarını bir bilseniz kusarsınız bunlar hayvan bile değil hayvanda bile vicdan var
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    İşin içinde siyonist kafir iblis yahudiler ve itleri var.Allah cc.hepsinin belasını versin.Amin.
    Cevapla
  • ugur Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd her anlamda iflassssssss.... DOLAR düșüș hizlanir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi