Trump Almanya ve Fransa'yı resmen tehdit etti

ABD Başkanı Trump Almanya ve Fransa'yı tehdit etti. Trump, "Avrupa bu kişileri geri almalı. Eğer almazlarsa ABD'nin bu kişileri geldikleri yere gere göndermekten başka şansı kalmayacak." dedi.

Trump Almanya ve Fransa'yı resmen tehdit etti
Trump Almanya ve Fransa'yı resmen tehdit etti
GİRİŞ 21.08.2019 21:30 GÜNCELLEME 21.08.2019 22:07
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donld Trump, Kentucky eyaletine hareket etmeden önce Beyaz Saray'ın bahçesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

 

 

Trump, Almanya ve Fransa'yı yine DEAŞ ile tehdit etti.

ABD'nin binlerce DEAŞ mensubunu tutukladığını belirten Trump, "Avrupa bu kişileri geri almalı. Eğer almazlarsa ABD'nin bu kişileri geldikleri yere gere göndermekten başka şansı kalmayacak." ifadesini kullandı. 

 

 

ABD'nin binlerce kilometre uzaktan bile DEAŞ ile savaştığını söyleyen Trump, bu bölgede uzun süre kalmayı düşünmediklerini ve Türkiye de dahil olmak üzere bölge ülkelerinin DEAŞ'a karşı daha çok mücadele etmesi gerektiğini belirtti.

DAHA ÖNCEDE ETMİŞTİ

Trump daha önce de yaptığı açıklamalarda Avrupa'yı tehdit etmiş, "Avrupa’nın almasını istediğimiz binlerce DEAŞ'lı var. Onları alacak mı görelim. Eğer almazlarsa, onları muhtemelen Avrupa’ya salmak zorunda kalabiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AA, HABER7
YORUMLAR 30
  • tersinim 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump amuca CUKKA istiyor. DEAŞ ABDnin MALI. Bunda kuşku yok. Şu kadar milyar euro verin yoksa DEAŞı üzerinize salarım demenin bir başka yolu. Açık ve net bir tehdit. ABD haydudu DEAŞı kullanarak Avrupayı da sömürecek aklı sıra.
    Cevapla
  • Bircihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence abd elinde bulunanlar deas terörist ı değil abd ne zamandan belli islam adı altında savaş tutukluya merhamet eder oldu o tutuklu bulunanlar Fransa Almanya ajanları abd yaw bunları dünyaya şirin gözükmek için aldım ceza vermiş gibi yaptım yeter artık ajsnlarinizi alın diyor
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan sarı kafa söyledigin yalana kendin inanıyosun ama. bu millet inanırmı sanıyosun. tek kaldın orta doguda yardım etmeye olay cıkarmaya yanına yandaş arıyon. yaradan yarapbim size müslümanlara verdiniz göz yaşı karşısında öle dertler versinki yüzünüze kimse bakamasın.
    Cevapla
  • Işık ve Sevgiyle 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD onları eğitip öyle gönderecektir.
    Cevapla
  • osman özbostan 4 yıl önce Şikayet Et
    biraz daha sinirlen ve dök ağzındaki baklayı: DAEŞ i hepberaber kurduk ve anlaştık ama AB yan çiziyor de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık