Trump'tan komik öneri: Tam ortasına nükleer bomba atalım

ABD Başkanı Donald Trump'ın, üst düzey ulusal güvenlik görevlilerine kasırgaların ABD'ye vurmalarını engellemek için nükleer silah kullanmayı teklif ettiği ileri sürüldü.

Trump'tan komik öneri: Tam ortasına nükleer bomba atalım
Trump'tan komik öneri: Tam ortasına nükleer bomba atalım
GİRİŞ 26.08.2019 15:36 GÜNCELLEME 26.08.2019 15:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'tan, düzenli olarak Amerika'yı tahrip eden kasırgaları durdurmaya yönelik herkesi şaşırtan bir teklif geldi. Axios'ta yer alan habere göre Trump, ülkeyi yerle bir eden kasırgaların sahile ulaşmadan önce atom bombası ile vurulmasını teklif etti.

 

 

İsmi açıklanmayan kaynağın aktardığına göre, Beyaz Saray'da kasırgalarla ilgili birifingin ardından Trump, neden kasırgaları bombalamadıklarını sorarak, "Kasırgalar Afrika kıyılarında oluşmaya başlarlar. Daha sonra Atlantik'te ilerlerler. Kasırganın tam gözünün içine (merkezine) bir bomba atıp onu bozabiliriz. Bunu neden yapmıyoruz?" dedi.

Kaynak, Trump'ın ısrarla "Neden onları vurmuyoruz" sorusunu yinelemesi üzerine brifng veren yetkilinin herkesin şaşkın bakışları arasında "Buna bakacağız Efendim" şeklinde cevap verdiğini belirtti.

 

 

FİKRİN BABASI TRUMP DEĞİL

Aslında bu fikrin babası Trump değil. Bir konveksiyon akımını engellemek için, kasırganın gözünde bir nükleer bomba patlatılması teorisi, ABD'nin eski başkanlarından Dwight D. Eisenhower döneminde gündeme geldi.

Bilim adamları işe yaramayacağı konusunda hemfikir olsa da, halk arasında yıllar sonra bile gündeme gelmeye devam ediyor.

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
YORUMLAR 15
  • küçük hesap 4 yıl önce Şikayet Et
    nükller bombaları 2 çeşittir.1_atom bombası=pis bomba 2.bugun bildigimiz nükleer bombalar(hidrojen bombası olarak gecen)atom bombaları temizdir.az radyoaktıvite yapar..ölçümlere bakılabilir.
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşının üzerine konan sineği silahla vuran adama benzettim Trumpı.1 sizden 1 bizden demişti adam sineği vurunca.Buradada Trumpın bu görüşü örnek alıp en kısa sürede Denemesi tek dileğimizdir.
    Cevapla
  • YOLCU 4 yıl önce Şikayet Et
    mantıklı abd ye bir değil bir kaç atom bombası lazım
    Cevapla
  • kasımpaşa lı. 4 yıl önce Şikayet Et
    daha sonra o radyoaktif yüklenmiş bulutlar gelir abd sahillerine zehrini bıraktığında abd kendiliğinden yok olur. Trump ın güzel fikirlerinden biri.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuvalet terliği, kulpu kırık çaydanlık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar