İşgalci İsrail'den küstah 'Türkiye' talimatı!

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Türkiye'nin işgal altındaki Doğu Kudüs'teki faaliyetlerinin durdurulması için Dışişleri Bakanlığına bir dizi önlem paketi hazırlanması talimatı verdiğini bildirdi.

İşgalci İsrail'den küstah 'Türkiye' talimatı!
İşgalci İsrail'den küstah 'Türkiye' talimatı!
GİRİŞ 26.08.2019 20:40 GÜNCELLEME 27.08.2019 00:52
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Katz, Twitter'dan İbranice ve Arapça paylaştığı mesajında, "Dışişleri Bakanlığına, Türkiye'nin Doğu Kudüs'te yürüttüğü kışkırtıcı fitne faaliyetlerinin durdurulması için bir dizi önlem paketi hazırlanması talimatı verdim." ifadesini kullandı.

 

 

Daha sonra konuyla ilgili yine bilgilendirmede bulunacağını kaydeden Katz, Türkiye'nin Doğu Kudüs'te yürüttüğü faaliyetlerin önüne geçilmesi için nasıl bir adım atacaklarına ilişkin ise detay vermedi.

Katz'ın paylaşımına cevap yazan bazı kullanıcılar, İsrailli bakanın Türkiye'yi hedef alan paylaşımının ülkede 17 Eylül'de yapılacak erken seçime haftalar kala gelmesine dikkati çekti.

 

 

HER SEÇİM ÖNCESİ TÜRKİYE HEDEFTE

İsrail'de seçim dönemlerinde aşırı sağcı politikacılar, genellikle Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulunuyor. 

Türkiye, işgal altındaki Doğu Kudüs'te ikamet eden Filistinlilere yönelik insani yardım ve kalkınma projeleriyle sosyal ve kültürel faaliyetler yürütüyor.

Doğu Kudüs'ü 1967'de işgal eden İsrail'in, kentte yaşayan Filistinlilere yönelik bu faaliyetlerden rahatsız olduğu biliniyor.

İsrail basınında sık sık Türkiye'nin Doğu Kudüs'teki faaliyetlerini hedef alan çarpıtma haberler çıkması da dikkati çekiyor.

YORUMLAR 50
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    YAHUDİ HAHAM DOV LIOR : " Arz_ı Mevdud ( Büyük İsrail ) hedefimiz için "Kürdistan Vaadiyle..!!" Kürtleri inandırıp Onları Türklerle çatıştırmak zorundayız... MAİDE SURESİ 51nci Ayet : " Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları gönül dostları edinmeyin. Onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. Sizden kim onları gönül dostu edinirse o, onlardandır".. BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır .
    Cevapla
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    aşağılık katil kuduz it sürüleri sizin sonunuz bizim elimizden olacak
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım israilin malları niye hala türkiyede satılıyor tüm israilli yahudi siyonist tüccarları konsolosluğunu kovalım gitsin onlardan gelen Allahtan gelsin bize inşallah
    Cevapla
  • Tunc43 4 yıl önce Şikayet Et
    Cepte marlboro, soframizda coca cola, camasirlarimizi ariel ile yikariz. Telefonumuz iPhone. Mc donaldsdan, burger kingden cikmayiz. Tüm israil ürünlerini alir ve tüketiriz, sonra cikip kahrolsun israil deriz. Dalgamisin sen müslüman?? Yahudileri besleyen biziz
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    "PEYGAMBERİMİZİN VEDA HUTBESİNDE : Müminler! "Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz. MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR ve böylece bütün Müslümanlar kardeştirler. Bir Müslüman kardeşinin kanıda, malıda helal olmaz.Ashabım! Muhakkak Rabbinize kavuşacaksınız. Oda sizi yaptıklarınızdan dolayı sorguya çekecektir. Sakin benden sonra eski sapıklıklara dönmeyiniz ve BİRBİRİNİZİN BOYNUNU VURMAYINIZ! Bu vasiyetimi burada bulunanlar bulunmayanlara ulaştırsın..OLABİLİR Kİ BURADA BULUNAN KİMSE, BUNLARI DAHA İYİ ANLAYAN BİRİSİNE ULAŞTIRMIŞ OLUR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...