Erdoğan ile Putin'in gülüşü CNN'i korkuttu: Çok tehlikeli

Rusya'da fuar ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in samimi tavırları, ABD medyasında endişeye neden oldu.

GİRİŞ 28.08.2019 17:02 GÜNCELLEME 29.08.2019 09:04
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Rusya'nın başkentinde düzenlenen MAKS–2019 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

 

 

Açılış töreni öncesinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Putin’le birlikte fuar alanındaki sergilenen 5. nesil Rus savaş uçağı SU-57'yi inceledi.

İKİLİNİN KAHKAHALARI ABD'Yİ KIZDIRDI

 

 

Tören sırasında Erdoğan ve Putin’in samimi tavır ve sohbetleri ise, yabancı medyanın da yakın takibindeydi.

"TEHLİKELİ" YORUMU

İki liderin kahkahaları, ABD medyasında geniş yer buldu. ABD merkezli CNN, Erdoğan ve Putin’in yakınlaşmasını "tehlikeli" olarak yorumladı.

Putin’in, yeni bir askeri anlaşma için Türkiye’yle görüştüğünün söyleyen CNN, iki ülkenin böyle bir anlaşma yapmasının ABD için endişe verici olacağını söyledi.

"ABD KORKMALI"

Görüşmeyi, "ABD, Putin’in Türkiye’yle yakınlaşmasından korkmalı" başlığıyla duyuran CNN, haberinde Türkiye’nin Washington’la arasındaki gerilim nedeniyle Rusya ile ilişkilerini kuvvetlendirdiğinden de dem vurdu.

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alması, Amerika'da büyük bir rahatsızlığa neden olurken Türkiye, gelen tüm tehditlere rağmen teslimat sürecini başlatmıştı. Bunun sonucunda ABD, Türkiye’yi F-35 programından çıkardığını duyurdu.

YORUMLAR 96
  • Bozok 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkmalılar rusyada korkmalı avrupada ABD de korkmalı çünkü hepsi cgrafyamizdan dolayı bize muhtaç ya bizi yok edecekler yada bize sen agasin pasasin diyecekler ayak altından çekilecekler.
    Cevapla
  • Bir Fikir... 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hem Rusların en iyi uçağını alacaksın hem de f35 alacaksın. İkisini de alıp ikisinin de teknolojisini çözmemiz ve TFX te onların açıklarını gidermemiz süper olur. Geç olsun temiz olsun.
    Cevapla
  • orhan01 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok degil 5 yil sonra cok farkli seyler konusacagiz.Ucak sorunumuz yuzde 80 cozulmus olucak.Ve ayagimiz yere daha saglam basmis olucak ins.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Putin denen katilin elinde milyonlarca müslümanın kanı var. En az ABD ve İsrail kadar katil bir zalim.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Türkiye iran azebeycan ve çin birleşip abd ve israili yok etmelidirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak