NASA, Dorian Kasırgası’nın görüntülerini yayınladı

NASA, Dorian Kasırgası’nın hızla yoğunlaştığı görüntüleri yayınladı. Ayrıca, kasırganın kategori 4 seviyesine çıktığı belirtildi.

NASA, Dorian Kasırgası’nın görüntülerini yayınladı
NASA, Dorian Kasırgası’nın görüntülerini yayınladı
GİRİŞ 31.08.2019 10:44 GÜNCELLEME 31.08.2019 10:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NASA, Dorian Kasırgası’nın Atlas Okyanusu üzerinde hızla yoğunlaştığını gösteren görüntüleri yayınladı.

NASA’nın yayımladığı açıklamada, Dorian’ın, şiddetli yağışlara ve bu yağışların da sellere neden olabileceğine yer verildi.

NASA, Dorian Kasırgası’nın yoğunlaştığını gösteren görüntüleri yayınladı (DHA)

Ulusal Kasırga Merkezi’nin yaptığı açıklamada, Dorian’ın daha da şiddetlenerek çok tehlikeli 'kategori 4' kasırga seviyesine geldiği belirtildi. Ayrıca açıklamada, kasırganın ABD’nin Florida eyaletinden önce Bahamalar’dan geçebileceğine yer verildi.

Öte yandan, yerel medya; Florida’nın tüm bölgelerinde acil durum ilan edildiğini, eyalet genelinde gıda stokladığını, birçok yerde eğitime ara verildiğini ve arama-kurtarma ekiplerinin hazırda beklediğini yazdı.

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz günlerde Florida ve Georgia eyaletlerine ulaşması beklenen Dorian’a karşı bölgedekileri ikaz etmişti. Trump, ikazında "Hazırlıklı olun, devlet ve federal talimatlara uyun, çok büyük bir kasırga olacak, belki de en büyüğü!” ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin göndermiştir :)
    Cevapla
  • jhghjk 4 yıl önce Şikayet Et
    daha beter olsun abd ama allah sadece hayvanları hz muhammed s.a.v efendimizin ibadetleri hürmetine her türlü tehlikeden korusun amin ama abd halkı abd geneline allah hakkıyla hüküm etsin amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!