İsrail ordusu 'Ölü ve yaralımız yok' dedi! Görüntüler ortaya çıktı

İsrail Silahlı Kuvvetleri (IDF) Pazar günü Hizbullah'ın saldırısı sonrası herhangi bir ölü ya da yaralının olmadığını açıklamıştı. Ancak ortaya çıkan bazı görüntülerde İsrail'in yaralı askerleri helikopterle taşıdığı görülüyor.

İsrail ordusu 'Ölü ve yaralımız yok' dedi! Görüntüler ortaya çıktı
İsrail ordusu 'Ölü ve yaralımız yok' dedi! Görüntüler ortaya çıktı
GİRİŞ 02.09.2019 11:45 GÜNCELLEME 02.09.2019 11:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Pazar günü (Dün) IDF'den yapılan yazılı açıklamada, Lübnan'dan sınırın İsrail tarafındaki askeri bir üs ve araçlara yönelik tanksavar atışları yapıldığı, IDF'nin saldırıya anında karşılık verdiği belirtildi.

İlk açıklamada ölü ve yaralılara ait bilgi paylaşılmazken, sonraki açıklamalarda kaynaklar herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığını ileri sürdü.

Hizbullah'ın açıklamasında ise, saat 16:15 itibariyle “Hasan Zebib ve Yasir Dahir Şehitler Grubu”, İsrail’in kuzeyindeki Avivim askeri noktasındaki araçların hedef alındığı ve içindeki askerlerin öldüğü veya yaralandığı belirtildi.

GÖRÜNTÜLER IDF'Yİ YALANLAR NİTELİKTE

YNet YouTube kanalında yayınlanan ve Hizbullah saldırısı sonrasına ait olduğu ileri sürülen bir videoda, İsraile ait bir helikopterin sedye üzerindeki askerleri taşıdığı görülüyor. Helikopterin inişinden sonra askerler, yaralıları hızla ambulanslara taşıyor.

İSRAİL - LÜBNAN GERİLİMİ

Hizbullah'ın sınır ihlalleri ile suçladığı İsrail'e ait 2 İHA'yı 25 Ağustos'ta düşürmesiyle gözler Lübnan - İsrail sınırına çevrildi.

Hizbullah'ın Lübnan lideri Hasan Nasrallah, konuya ilişkin açıklamasında, olayın Beyrut'un güneyindeki bir yeri hedef alan ve kamikaze İHA saldırısı olduğunu açıkladı.

İsrail'in aynı gece Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki bazı hedefleri vurması sonucu Hizbullah mensubu 2 kişinin öldüğü bilgisini de paylaşan Nasrallah, bunun karşılıksız kalmayacağını söylemişti.

Lübnan'ın doğusundaki Beka bölgesinde bulunan Filistin Halk Kurtuluş Cephesi-Genel Komutanlık'a (FHKC/GK) ait mevziler ise 26 Ağustos'ta gece saatlerinde üç hava saldırısıyla vurulmuştu.

YORUMLAR 6
  • Ilginç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu siyonistler 3.Dünya savaşını çıkaracaklar ve sonlarını hazırlıyorlar...
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İsraile füze yağdırsak demir kubbe bilmem ne kubbe hikaye. Allahın yardımı şüphesiz olur ki isterse çelikten israili kapatsınlar.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu israil filistin saldırısında bu kadar zayat veriyorsa Ordumuz karşısında Şansı yoktur. Net söylüyorum. Onlar korkaktır Kargat ağacının arkasına saklanırlar.
    Cevapla
  • Deli gadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Simdi filistinlilerde ayaklanmali hamasda saldirmali ki israil ne yapacagini sasirmali butun israil karsitlari ayaklanmali anlamadim su israille hizbullah savastimi filistinden gig cikmiyor hamasdanda gig cikmiyor israil hamaslan savastigindada hizbullahdan gig cikmiyor bunda bir tuhaflik var hani ortak dusmaniniz israildi haydi bundan eyi sans olurmu saldirin
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah.Siyonistler leşlerini topluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini