Osmanlı'ya hakaret sonrası şimdi de sözde tehdit etti: Düzeltmezse...

Lübnan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl’ı çağırarak Cumhurbaşkanı Mişel Avn’ın Osmanlı dönemine ilişkin ifadelerine Türkiye’nin verdiği tepkiyi protesto etti. Beyrut yönetimi, Türkiye'nin hatasını düzeltmemesi durumunda ilişkilerin bozulabileceği imasında bulundu.

Osmanlı'ya hakaret sonrası şimdi de sözde tehdit etti: Düzeltmezse...
Osmanlı'ya hakaret sonrası şimdi de sözde tehdit etti: Düzeltmezse...
GİRİŞ 04.09.2019 09:29 GÜNCELLEME 04.09.2019 12:11
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Lübnan Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasında, ''Bakan Basil, Türkiye'nin diplomatik ilişkilere ve iki ülke arasındaki tarihi ve dostça ilişkilere uygun olmayan ifadeler ve dille yapılan 1 Eylül 2019 tarihli ve 258 sayılı açıklamasıyla ilgili Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl’ı bakanlığa çağırdı'' dendi. 

 

 

İLİŞKİLERİN BOZULMASIYLA TEHDİT

Açıklamada, Lübnan Dışişleri Bakanlığı’nın Politik Ve Konsolosluk İşleri Departman Direktörü Hadi Huri’nin, “yanlış anlaşılmayı önlemek, iki ülke arasındaki çok iyi ilişkileri korumak ve bozulmasının önüne geçmek” amacıyla Türk tarafının hatayı açık bir ifadeyle düzeltmesini talep ettiği bildirildi.

 

 

YORUMLAR 42
  • mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    bak sen fransız finosuna, hatayı yapan sizsiniz, müslüman ülkesine gayrimüslümleri cumharbaşkanı, başbakan yapmışsınız. Tabii Osmanlı'ya hakaret ederler. İstediğiniz yere kadar bozulsun ilişkiler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, lübnanlıların arzusuyla kurulmadı, onların küskünlüğüyle de yıkılmayacaktır. Elinizden geleni ardınıza koymayın, rezil herifler. Bir gün Lübnan topraklarına girmek Din-i Mûbin-i İslâm'a sancaktarlık etmek, hizmet etmek kıvancıyla taltif edilmiş olan Türk Milleti'ne yeniden nâsib olursa size bu cümleleri yediririz amma merhametlidir benim milletim, fakat yüzünüze bakmayacaktır. Haysiyetsizler.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    fino köpeği sen kim oluyorsun önce bi israile cevap ver şahsiyetsiz
    Cevapla
  • Nedim 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail hazırlanıyor sana vurmaya sen Osmanlı’ya takmışsın sen kim den arka alıyorsun da böyle ötüyorsun.israil sizi işgal etmeden biz sizi işgal etmeyelim laflarına dikkatli ol.
    Cevapla
  • kepekcioğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Baksen emperyalist köpeğine.
    Cevapla
  • akıllı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı bizim muhalefet, Aynı bay....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar