Devrim Muhafızları ABD'ye rest çekti: Sahada göreceksiniz

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, Devrim Muhafızları’nın İran İslam Cumhuriyetini savunmaya her zamankinden daha fazla hazır olduğunu söyleyerek, "Gerçek gücümüzü sahada görecekler." dedi.

Devrim Muhafızları ABD'ye rest çekti: Sahada göreceksiniz
Devrim Muhafızları ABD'ye rest çekti: Sahada göreceksiniz
GİRİŞ 05.09.2019 13:28 GÜNCELLEME 05.09.2019 14:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Selami, Fars adasına yaptığı ziyaret sonrası yaptığı açıklamada İran’ın askeri gücünün bir çok kez test edildiğini söyleyerek, "Düşman savunma gücünüzün sadece küçük bir parçasını gördü. Bu şekliyle dahi askeri gücünüzün sarsılmaz olduğunu bilmekteler." ifadelerini kullandı.

 

 

Devrim Muhafızları’nın İran İslam Cumhuriyetinin toprak bütünlüğünü ve sınırlarını savunmaya her zamankinden daha fazla hazır olduğunu söyleyen General Selami, "Biz büyük güçler karşısında askeri gücümüzü her geçen gün geliştirmekteyiz. Bu gücümüzü ise sahada gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla göstermiş olduk." dedi.

İran’ın askeri gücünün bölgede test edildiğini söyleyen General Selami, "Düşman gerçek askeri gücümüzü sahada görecektir." ifadesini kullandı.

 

 

ABD Dışişleri Bakanlığı Devrim Muhafızları’nın finans ağına zarar vermeye yardımcı olacak bilgiler karşılığında 15 milyon dolar ödül vereceğini açıklamıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Şalomm 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisleriniz israilin has adamı
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he , eminim günlerini gösterirsiniz, kardeş çakallar sizi....
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Iranda atip tutuyor olasi bir savasta tek abd askeri görmeden teslim olacak abd de yok yok nükleer silah var kimyasal silah var ucak var gemi var denizalti var tank var asker var yok yok kedi neki budu ne olsun tek basina abd ye bir mermi atamazsin 10 bin km öteden seni istedigi gibi vurur
    Cevapla
  • Dadaş25 4 yıl önce Şikayet Et
    abd size saldırmaz. onlar sizin gizli dostlarinız. artık halkınızı kandırmaktan vazgeçin. siz israili defalarca tehdit ettiniz. sonuç. hikaye. ayrıca siz zaten israilin kontrolü altındasınız. maalesef doğrusu bu. rol yapmayın artık. dünyadaki birçok müslüman ülke israilliler tarasından yönetilir.
    Cevapla
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun irana...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar