Fransa'da hastanede skandal ölüm

Fransa’nın Marsilya kentindeki bir hastanenin koridorunda ölen 73 yaşındaki bir adamın cesedi öldükten 15 gün sonra bulundu. Olay ülkede tepkilere yol açtı.

Fransa'da hastanede skandal ölüm
Fransa'da hastanede skandal ölüm
GİRİŞ 06.09.2019 06:29 GÜNCELLEME 06.09.2019 07:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fransa’nın Marsilya kentindeki bir hastaneye iğne yaptırmak için gelen 73 yaşındaki Alzheimer hastası yapılan iğneden sonra kayboldu. Tam 15 gün boyunca haber alınamayan adamın cesedini hastanedeki kullanılmayan bir koridorda bulundu.

 

 

Olay üzerine hastane yönetimini ihmalkarlıkla suçlayan yakınlar, hastaneye dava açtı. Hastanın oğlu Jean Ligonnet yaptığı açıklamada, “Babam bir kaplumbağadan daha yavaş yürürdü, hastane çalışanları ‘30 saniye arkamızı döndük kayboldu’ diyor, bu imkânsız” dedi ve ihmalkarlıkla suçladığı hastaneye dava açtıklarını bildirdi.

“Babam böyle ölmeyi hak etmedi”

 

 

Hastane yönetiminin ‘rahat rahat uyuyun, biz tüm hastanede aradık' dediğini aktaran Ligonnet, “Bana her yeri aradık dediler ama 15 gün sonra babamın bir köpek gibi, kenarda bir yerde öldüğünü öğreniyorum. İğrenç bir durum, ilgisizlik ve ihmalkarlıkla bir hayat çaldılar. Babam böyle ölmeyi hak etmedi” dedi.

Ligonnet, “Hastanenin her katının tüm çalışanlarına tek tek sordum, çoğu kayıp birinin olduğundan habersizdi bile” dedi.

Öte yandan ölen hastanın ilk otopsi raporunda ölüm sebebinin bulunamadığı ve araştırmaların devam ettiği, olayın ise Marsilya polisi tarafından soruşturulduğu öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • hakan gardas 4 yıl önce Şikayet Et
    ey gidi avrupa hasta avrupa
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Hıc mı temızlık yapılmadı 15 gunde ulan bızım hastahaneler ıyıymıs gene o yonden .
    Cevapla
  • ARGITHANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahada Avrupa memleketimi burunlayıpda avrupaya aşık olan gerizekalılara duyrulur. Yarabbi elimizdeki niğmetlerin kıymetini anlamamızı bizlere nasip et. (Amin İnşaAllah)
    Cevapla
  • Rotterdam 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceset kokmamis mi 15 gundur. yalan konusuyorlar, basina bir is gelmistir saklamistirlar. bir hastane koridorunda 15 gun ceset kalmaz, illaki kokar. mumkun degil yani.
    Cevapla
  • kale 4 yıl önce Şikayet Et
    Endişeliyiz vay vay AB
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!