Trump, 'İsrail sizi dinliyor' iddiasına cevap verdi!

Trump, İsrail'in istihbarat cihazlarıyla kendisini ve ekibini dinlediği iddiası hakkında, "Bunun doğru olduğuna inanmıyorum, ama her şey mümkün" yorumunu yaptı.

Trump, 'İsrail sizi dinliyor' iddiasına cevap verdi!
Trump, 'İsrail sizi dinliyor' iddiasına cevap verdi!
GİRİŞ 13.09.2019 06:10 GÜNCELLEME 13.09.2019 06:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ulusal Güvenlik Danışmanlığı görevinin kolay bir iş olduğunu savunan Trump, "Bu işin neden kolay olduğunu biliyor musunuz? Çünkü bütün kararları ben alıyorum ve sizin çalışmanıza gerek kalmıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Trump, İsrail'in son iki yıldır Beyaz Saray ve Washington'daki kritik kurumların çevresine yerleştirdiği istihbarat cihazlarıyla kendisini ve ekibini dinlediği iddiasını ise "Bunun doğru olduğuna inanmıyorum, ama her şey mümkün" ifadeleriyle yanıtladı. 

Öte yandan Trump, Kuzey Kore ile yeniden görüşmeye açık olduğunun sinyalini de verdi. 

YORUMLAR 2
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinleme cihazlarına ne gerek var telefonunda hiçmi 1 uygulama yok. En basit uygulamayla bile telefonda rehbere galeriye wifiye sese mesaja kameraya hatta kapalıyken bile erişimleri oluyor. Trump interneti face twitter instagram vb.uygulamaları sürekli kullanıyor. Kripto telefon var diyecekler olacak uygulamalar cripto mripto dinlemez ne kullanıyorsanız ona erişim vardır.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    israil yok edilirse dünya güllük gülistanlık olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi