Rusya'dan dikkat çeken S-400 açıklaması! Türkiye için...

Rusya Devlet Başkanı Danışmanı Yuriy Uşakov, Rus S-400 hava savunma sistemi ekipmanlarının tedarikinin bitme aşamasında olduğunu, bununla birlikte savunma sisteminin savaş görevine gireceği kesin tarihlerin hala bilinmediğini belirtti.

Rusya'dan dikkat çeken S-400 açıklaması! Türkiye için...
Rusya'dan dikkat çeken S-400 açıklaması! Türkiye için...
GİRİŞ 14.09.2019 09:28 GÜNCELLEME 14.09.2019 12:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şu anda, Rus S-400 sistemlerinin teçhizatının Türkiye'ye tedarikinde sona yaklaşılıyor, ancak, birçok göreve bağlı oldukları için sistemlerin savaş görevine gireceği belirli tarihler hala bilinmiyor.

 

 

Rusya Devlet Başkanı Danışmanı Yuriy Uşakov gazetecilere yaptığı açıklamada "S-400 Triumf füze sistemlerinin ekipmanlarının tedariki tamamlanmak üzere" dedi.

İkinci S-400 füze sistemi tedarikinin muhtemel teslimatları ve ilk füze sistemi tedarikinin ne zaman savaş görevine başlayacağı hakkındaki müzakerelerin ne seviyede olduğu sorusuna cevap veren Uşakov, "Henüz bilmiyorum, bu karmaşık bir soru. Bu konuda ekipman tedariki, uzmanların eğitimi ve daha bir çok faktör var. Bu yüzden şimdilik bir tarih belirtmek doğru olmaz" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Faih 4 yıl önce Şikayet Et
    120 füze az 1200 üzerine çıkarılsın
    Cevapla
  • Mahfuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bununda herkes tarafından bilinmemesi gerek !
    Cevapla
  • İzmir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sistemlerin aktif olup olmadığı güvenlik açısından söylenmez son parti geleseye kadar bu işin raconu Reisherşeyi daha iyi bilir. Devlet yönetiyor aklı selim davranmak gerekir.
    Cevapla
  • Mürsel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür incelikler güvenlik nedeniyle önceden verilmez.Biraz akıllı olalım dostlar.Nereden biliyorsunuz ilk gelenin çalışır vaziyette olmadığını ???
    Cevapla
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    yanilmiyorsam ülkemiz 4 adet s400 aldi her bir batarya bir baska yer icin planlandi ilk gurup tam teslim yapildi simdilerde 2ci batrya teslimati sürmekte yanilmiyorsak ilk batarya nin kurulumu ve hazir caöisir hale getirilmesinde ki engel nedir merak ediyorum neden hepsi geldikten sonra hazir ve calisir hale gelicek anlamis degilim neden ilk yada ikinci batrya hazir calisir ve svunma haline getirilmiyor birilweri vursun diye mi bekliyoruz ABD calistirmayin diye tehdit ediyor yarin b u sistem e bir saldiri olmicanin garantisini kim verebilir yada bu sistem su anda nasil bir koruma ile korunmakta ??
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Cool bu eğitim önceden de alinabilirdi,belkide alindi,tabiki s400 getirmeselerdi suan kimse bunu konusmuyor olucakti,ulkemizin hava savunma sisteminden dahi haberimiz yoktu 90 senedir,adini bile anmadiğimiz bir savunma sistemi icin bize ahkâm kesmek düsmez ama,bizde vatandas olarak biran once aktif edilmesini ulkemizin korunmasini istiyoruz
    Cevapla
  • Cool 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalıştırmayı çünkü onu çalıştıracak subaylar ve ast subayları miz eğitim alıyorlar teknik ekibi eğitiminden sonra ancak savaş durumuna gecer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı