Belçika'ya ait F-16 jeti Fransız kasabasına düştü! İlk görüntüler

Belçika'ya ait F-16 savaş uçağı Fransa'ya düştü.

Belçika'ya ait F-16 jeti Fransız kasabasına düştü! İlk görüntüler
Belçika'ya ait F-16 jeti Fransız kasabasına düştü! İlk görüntüler
GİRİŞ 19.09.2019 13:26 GÜNCELLEME 19.09.2019 13:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransız yetkililer, Belçika Hava Kuvvetlerine ait F-16 savaş uçağının, Fransa'nın batısındaki Brittany bölgesinde yer alan Pluvigner kasabasına düştüğünü açıkladı.

 

 

Pilotlardan birinin kurtulduğu diğerinin ise elektrik tellerine takıldığı ancak daha sonra onun da kurtarıldığı aktarıldı.

Savaş uçağının eğitim uçuşu gerçekleştirdiği belirtildi.

Kasabaya düşen uçağın etrafının güvenlik güçleri tarafından sarıldığı belirtilirken, şu ana kadar sivil ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 4
  • endişeliyiz :)) 4 yıl önce Şikayet Et
    "Fransa'da Bir bahar havası".. Diktatör Otoriter Macron' a karşı başkaldırış ! ........... "Fransızlar Emmanuel Macron'un otoriter uygulamalarına karşı eylem yapıyor"......... "Burası Champs-Élysées, Paris' in Tahrir Meydanı'.. endişeliyiz :))
    Cevapla
  • endişeliyiz :)) 4 yıl önce Şikayet Et
    Paris'te Sarı Yelekliler'in Champs-Élysées Saray' da başlattığı ve Belçika ve Hollanda'da da ses getirmeye başlayan eylemlerde eylemciler sokakları, arabaları aleve verip, dükkanları yağmalarken, Diktatör Macron'un asker ve polis tayfasi ise aşırı şiddet kullanmaktan çekinmiyor.. "Macron hükümeti son haftalarda Fransa'nin Rwanda ve Suriye krizindeki rolü, çevre, alkol satışlarına getirilen kısıtlama veya resmi makamların sokakta öpüşmeye karşı uyarıları gibi konular nedeniyle eleştirilmekte. Bu çalkantılar, Macron ile ülkenin otoritarizme kayışını ve Laik ilkelerin sorgulanmasını eleştiren kesim arasında artmakta olan gerginliğin yansıması".. endişeliyiz :))
    Cevapla
  • szr 4 yıl önce Şikayet Et
    uçak tek pilotlu değil mi?
    Cevapla
  • yörükoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalkmasaydı düşmezdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor