Kafasını çarptı, boynuzu çıktı!

Hindistan'da yaşayan Shyam Lal Yadav isimli adamın kafasını çarptıktan sonra oluşan yara, 5 yıl sonra 10 santimlik bir boynuza dönüştü.

Kafasını çarptı, boynuzu çıktı!
Kafasını çarptı, boynuzu çıktı!
GİRİŞ 20.09.2019 14:47 GÜNCELLEME 20.09.2019 17:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Hindistan'ın, Madhya Prades eyaletindeki Rahli köyünden, 74 yaşındaki Shyam Lal Yadav'ın, kafasında çıkan yaklaşık 10 santimlik tek boynuz, yaklaşık beş yıl önce büyümeye başladı. Shyam, bu boynuzun 2014 yılında, başını çarptıktan sonra ilginç şekilde kafasında filizlendiğini söyledi.Shyam Lal Yadav, başlangıçta, herhangi bir rahatsızlığa neden olmadığını düşünüp ihmal etti. Boynuz, bu zamana kadar berberi tarafından kontrol altında tutuldu. Boynuzun sertliğinden ve büyümesine artık tahammül edemeyen Shyam, cerrahlardan yardım istemek zorunda kaldı.Bu boynuzun kanser öncüsü lezyonlardan Korn Kutanea olduğundan şüphelendiler. Vakit kaybetmeden ameliyatla almaya karar verdiler. Shyam'ın ameliyattan önce çekilen fotoğrafları, boynuzun başının üstünden nasıl yükseldiğini gösterdi.Cerrahlar, boynuzu çıkarmak için bir tıraş bıçağı kullandı, tekrarlamasını engellemek için büyümenin kök nedenini araştırmaya başladılar. Shyam, ameliyattan sonra hastanede 10 gün geçirdi ve çıkan biyopsi sonuçlarına göre boynuzun zararsız olduğu doğrulandı.

 

 

YORUMLAR 14
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Unicorn
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan kafayı çarpınca kafatası zarar görmüş ve hasar gören yerden kemik çıkıntısı oluşup bu hale gelmiş.ameliyatla düzelir.
    Cevapla
  • John Travolta 4 yıl önce Şikayet Et
    iğrenç
    Cevapla
  • Hüsnü 4 yıl önce Şikayet Et
    Boynuz kulağı geçmiş..
    Cevapla
  • serdar. 4 yıl önce Şikayet Et
    bi yorumcumuzun dediği gibi bu hindistanda böyle cok değişik vakalar var nedeni ise üzerlerinde genetik ilaçlaarın denendiğini tahmin ediyorum. bununla ilgili internette araştırabilirsiniz bunu özellikle fakir halklarda deniyorlar bu denenen ilaçlarlada deneyenler para kazanıyor geçimlerini sağlıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat