Sisi'ye karşı sokağa çıkma çağrısı!

Mısır'da yolsuzlukla suçlanan Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi’yi protesto etmek için halka sokaklara inme çağrısı yapıldı.

Sisi'ye karşı sokağa çıkma çağrısı!
Sisi'ye karşı sokağa çıkma çağrısı!
GİRİŞ 20.09.2019 17:52 GÜNCELLEME 20.09.2019 17:52
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Mısır'da muhalefetin, Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'yi protesto etmek için sokağa inmesi bekleniyor. İspanya’da yaşayan Mısırlı Muhammed Ali, Sisi'yi yolsuzlukla suçladıktan sonra halkı sokağa çağırdı. Mısır ordusunda 15 yıldır çalışan Ali, Sisi yönetiminin milyonlarca harcayarak saraylar, villalar ve oteller yaptırdığını sosyal medyada paylaştı.

 

 

Yerel kaynaklar, güvenlik güçlerinin önlemlerini alarak ülkenin büyük meydanlarda dağılarak onlarca kişiyi gözaltına aldığını, İttihadiye Sarayı’na giden yolları ve köprüleri kapattığını aktardı.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Sisi’nin Birleşmiş Milletlerin (BM) Genel Kurulu için New York’a yapacağı ziyareti iptal edilebileceği öğrenildi. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 42
  • şahabettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman sakın ha abd, ab demokratik tepkimizi destekler diye güvenerek sokağa çıkmayın konu müslüman katliamı olunca iblise tapan sisi yüzbinlerce göstericiyi katletse abd ve ab, bm demokratik katliam diye sisiyi destekler ona göre hele firavunların yönettiği arap devletlerine hiç güvenmeyin
    Cevapla
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    120 milyonluk ülkede bu denyoya kafa tutacak babayiğit yada yiğitler yokmu
    Cevapla
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Sisi turpun en sevdiği sadık diktatör köpeği. Ondan kurtulma öyle kolay değil. O ve hainlerin temizlenmesi için polis ve teşkilatı ordu ile tüm birimleri valiler a dan z ye hepsi temizlemeli. Aksi halde ondan daha beteri gelir.
    Cevapla
  • Mustafa BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Mursi ye yaptiklarinin 10 katini cekeceksin
    Cevapla
  • Ali Yar 4 yıl önce Şikayet Et
    Asın asrın firavunun. İbdeti alem olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!