Mısır'da yolsuzlukla suçlanan darbeci Sisi’yi protesto etmek için halka sokaklara inme çağrısı yapılmıştı. Mısırlılar akşam saatlerinde Kahire'deki Tahrir Meydanı'nda Sisi'yi protesto etmeye başladı. Polis ise protestocuları gözaltına almaya başlarken, meydan etrafındaki dükkanları da kapattırıyor. Öte yandan, gösterilerin 10 kente daha sıçradığı belirtiliyor. Protestolarda Sisi'nin posterleri yırtıldı.

 

Yorumlar 23 Yorum Var
  • ameleteam 21.09.2019 14:49
    Halk en başından beri istemiyordu bu alçağı ama Mursi ninde arkasında durmadılar. Bu Sisi denen alçağın ne olduğunu zaten herkes biliyordu Suudi Arabistan'a toprak vermeler falan. Ama ne zaman Mursi rahmetli oldu şimdi akılları başlarına geldi. Bari bundan sonra kendilerini yönetecek bir adam getirseler.
  • analiz 21.09.2019 13:25
    DİKTATÖR Sisinin Sonu olacak inşallah pis DİKTATÖR......
  • analiz 21.09.2019 13:24
    Sokağa çıkanlar eylem yapanlar özgürlük isteyenler işte bu gibi hareketler diktatörlerin hoşuna gitmeyen hareketlerdir ama biz biz Müslümanlar olarak bu DİKTATÖR SİSİNİN tez zamanda defolması için dua ediyoruz RABBİM CÜMLE MÜSLÜMANLARI BÖYLE PİS HALKINA ZÜLMEDEN DİKTATÖR SİSİDEN KORUSUN İNŞALLAH......
  • Müslüman 21.09.2019 13:03
    Sisi'ye karşı; yaptığı zulümler, Filistin, islam için değil de yolsuzluklar için yani maddiyat için ayaklanıyorlarsa bunlardan bir şey olmaz. Sisi gider ordu gene başka bir adamını koyar.
  • gresunlu 21.09.2019 12:33
    Rabbim mursi nin , rabianin kanini yerde birakmayacak inşaallah sisi ettigini cekecek ..mazlumlarin ahini alan iflah olmaz
Daha fazla yorum görüntüle