Suudi Arabistan'dan milyar dolarlık yatırım

Suudi Arabistan'ın Yeni Delhi Büyükelçisi ülkesinin Hindistan'da çeşitli alanlarda 100 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Suudi Arabistan'dan milyar dolarlık yatırım
Suudi Arabistan'dan milyar dolarlık yatırım
GİRİŞ 29.09.2019 18:04 GÜNCELLEME 29.09.2019 18:04
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Hint haber ajansı Press Trust of India'ya (PTI) açıklamada bulunan Sati, "Suudi Arabistan, Hindistan'da enerji, arıtma, petrokimya, altyapı, tarım, mineraller ve madencilik alanlarında potansiyel olarak 100 milyar ABD doları yatırım yapmayı düşünüyor." ifadesini kullandı.

 

 

Sati, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın 2030 stratejisiyle ülkesinin petrol ürünlerine bağımlılığını azaltarak ekonomisini çeşitlendirmeyi hedeflediğini belirterek, Hindistan'ın ülkesi için cazip bir yatırım merkezi olduğunu ve 100 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını kaydetti.

Ülkesinin, Yeni Delhi yönetimi ile petrol, gaz ve madencilik gibi sektörlerde uzun vadeli ortaklıklar hedeflediğini aktaran Sati, iki ülke arasındaki 34 milyar dolarlık ticaret hacminin artmaya devam edeceğini de vurguladı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • Ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlere destek vermeye devam. Tam zamanında bu açıklama. Adamlar keşmiri abluka alırken bu açıklama çok kötü oldu. Hiç mi düşünmüyorlar ümmet ne düşündüğünü ???
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlara Arabistan bırakırken yaptığımız anlaşmayı hatırlamanın zamanı geldi
    Cevapla
  • hop 4 yıl önce Şikayet Et
    gunah olcak ama olmaz oldun biyle musluman yazik tir ya ne kibirli sinsi yukardan bak insan bunlar
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika ile dünyayı yönetiyormuşlar. Kabe imamının dediği bu. En kutsal yerdeki imamı bile kendilerine uyanlardan yapmışlar. Rabbim savaş esirlerine bile eziyet etmeyin demiş. Bunlar beşikteki bebeğe bile bomba atanlara para veriyor. Bu ve öbür dünyada huzur bulmasınlar inşallah.
    Cevapla
  • İMAM 4 yıl önce Şikayet Et
    İisrail Filistini eziyor Suudlar İsraili destekliyor. Hindular da Pakistanı ezsin diye tam da Keşmir krizinde Hindistana yatırım yapıyor. Hiç bir yere yatırmazsa Trump gasbediyor. Şeref yokunu aile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!