Katar'a tepki gösterdiler: Üzüntü verici

Gazze'deki Hamas Sözcüsü Hazım Kasım, "Kardeş ülke Katar'da, 17. Dünya Atletizm Şampiyonası kapsamında Siyonist bir heyetin misafir edilmesi üzüntü verici" dedi.

Katar'a tepki gösterdiler: Üzüntü verici
Katar'a tepki gösterdiler: Üzüntü verici
GİRİŞ 30.09.2019 15:17 GÜNCELLEME 30.09.2019 15:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hamas, 17. Dünya Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Katar'a "İsrailli sporculardan oluşan bir heyeti ağırlaması" nedeniyle tepki gösterdi. Hamas Sözcüsü Hazım Kasım, yaptığı yazılı açıklamada, "Kardeş ülke Katar'da, 17. Dünya Atletizm Şampiyonası kapsamında Siyonist bir heyetin misafir edilmesi ve Gazze Şeridi'ne uyguladığı boğucu ablukanın yanı sıra Filistin halkı ile topraklarına karşı işlediği tüm suçlara rağmen işgalcilerin bayrağının yükseltilmesi üzüntü verici" denildi.

 

 

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen 17. Dünya Atletizm Şampiyonası'na katılmak üzere geçen cuma günü İsrailli 5 sporcu bu ülkeye gelmişti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • benimce 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzelde israil nasil var oldu ey filistinli kardesim abdülhamid han size emanet ettigi topraklarinizi satmasaydınız simdi israil bir avuç du hala bir avuç insan bizim için sizin sag sola degil israil içerden nasil indirilir onu düşünün her gecen gun israil bir adim büyüyor bunun onune geçin gerekirse isaril yönetimi ni degil ama israil insanini yaniniza alarak bir iltifak kurun israil milletini kullanarak güç elde edin hiç olmazsa birazda siz ilerleyin yoksa biz gelir ne israil ne nankor arap dinleriz taş üstünde taş ip ucunda iğne birakiriz
    Cevapla
  • Maslandag 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan yanlış tarihi bilgilerle ancak bu kadar yazabilirsiniz.
    Cevapla
  • Tarih 4 yıl önce Şikayet Et
    Spora ve Atletizme Siyaset karıştırmayın...sporcular ajan olmadığı müddetçe sorun yok..!!!
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Katar'ın Filistin davasına Hamas'tan daha fazla katkı sunduğu kesin
    Cevapla
  • messi 4 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var. Suudi Arabistan'a laf söylesene.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olmuş yani, siz de Mısır, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Ürdün, Yunanistan, İtalya, İsrail ile beraber Akdeniz'de doğalgaz arama için çalışma yapıyorsunuz size sahip çıkan Türkiye'nin karşısında...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...