Trump dilini sertleştirdi: Aşağılık, kaypak, buz gibi yolsuz

Ukrayna'yla telefon krizi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trump, azil süreci için girişimlerin başlatılmasıyla ifadelerini sertleştirmeye başladı.

Trump dilini sertleştirdi: Aşağılık, kaypak, buz gibi yolsuz
Trump dilini sertleştirdi: Aşağılık, kaypak, buz gibi yolsuz
GİRİŞ 03.10.2019 10:37 GÜNCELLEME 03.10.2019 16:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kongre’nin alt kanadını oluşturan Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğu elinde bulunduran Demokratlar, Temsilciler Meclisi Komiteleri aracılığıyla Trump yönetiminin Ukrayna ile ilişkilerine dair belgeler talep etmeye başladı. Çarşamba günkü açıklamalarında Demokrat siyasetçilere karşı sert ifadeler kullanan Trump, rakiplerine yalancılıktan vatana ihanete kadar varan çeşitli suçlamalar yöneltti.

 

 

Demokrat siyasetçiler ise adil bir süreç yürüttüklerini söyleyerek yanıt verdi. Trump, Finlandiya Devlet Başkanı Sauli Niinistö ile düzenledikleri ortak basın toplantısında Eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ve oğlu Hunter için "Buz gibi yolsuzlar" dedi.

"VATANA İHANETTEN SORUŞTURULSUN"

 

 

Trump’ın öfkesinden Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Adam Schiff de nasibini aldı. Trump, "kaypak ve aşağılık" diye nitelediği Schiff için "Görevinden utançla istifa etmesi gerekir" dedi ve ekledi: "Vatana ihanetten soruşturulması lazım."

Trump, hakkında bir istihbarat çalışanının verdiği ve azil sürecini başlatan dilekçenin Schiff tarafından baştan yazıldığına inandığını söyledi fakat buna yönelik bir kanıt sunmadı. Trump dilekçeyi veren çalışanın kimliğinin açıklanması gerektiğini, bu kişinin casus olduğuna inandığını belirtti.

YORUMLAR 2
  • ALPASLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump Dünyaya ihanetten yargılanmalı, terör sevici karaktersiz.. Dünyayı karıştıran dengesiz ahlaksız.
    Cevapla
  • Ylmz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe de.ne yolsuzluğu,kediler yemiştir. Şşş kedidir kedi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor