Son dakika haber: Irak'ta protestolar sürüyor: Ağır bilanço açıklandı

ırak'ta hükümet karşıtı protestolar devam ediyor. Irak İçişleri Bakanlığı, 1 Ekim’den bu yana süren gösterilerde 104 kişinin öldüğünü, 6 bin 107 kişinin yaralandığını açıkladı.

Son dakika haber: Irak'ta protestolar sürüyor: Ağır bilanço açıklandı
Son dakika haber: Irak'ta protestolar sürüyor: Ağır bilanço açıklandı
GİRİŞ 06.10.2019 19:21 GÜNCELLEME 06.10.2019 19:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Irak İçişleri Bakanlığı, 1 Ekim'den bu yana süren hükümet karşıtı gösterilerde 104 kişinin öldüğünü, 6 bin 107 kişinin yaralandığını açıkladı.

 

Irak İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Saad Maan, Bağdat'ta düzenlediği basın toplantısında, gösterilere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Maan, 1 Ekim'den bu yana Bağdat ve güney kentlerde devam eden hükümet karşıtı gösterilerde sivil ve güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 104 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 107 kişinin yaralandığını ifade etti.

Gösterilerde 51 kamu ve özel kurumun yakıldığını belirten Maan, 8 parti binasının da ateşe verildiğini söyledi.

Bakanlık Sözcüsü Maan, ayrıca 2 polis kontrol noktasının da yakıldığını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Birbirine gelince nasılda yiğitler.Düşman gelincede sınıra kaçarlar.
    Cevapla
  • samuraikılıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen usta
    Cevapla
  • Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Mısır ı yazın haber yapın her gün gündemden düşmesin yahudi siyonist sisi den kurtulalım mübarek in kemikleri sizlamasin
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim içimizde ki hainler boş durmuyor bir olacağız reis le beraber olacağız pazar a kadar değil mezara kadar reisle beraber
    Cevapla
  • Dobra 4 yıl önce Şikayet Et
    Saddamı mumla arıyorlar. Libyada kaddafi mumla aranıyor. Mısır da mursi Ama artık çok geç. Vaktinde sahip çıkamadığin lidere iş işten geçtikten sonra keşke demenin anlamı yok. Menderes e keşke demek durumunda kalmasaydık şimdi çok daha farklı yerlerdeydik.
    Cevapla
  • Sin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende birbirlerinden tamamen farkli kisilerden ornek gosterdin. Saddam diktator,hiristiyan baas partilili. Kaddafi 1 no. lu diktator,son zamanlar Turkiye dostu gorunseydi bile ilk zamanlar oyle degildi. Bunlarin fazla Sisiyle farki yok.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya yapmayın ABD'nin oyununa gelmeyin. Terör bitince çiçekle böcekle ortalığı karıştırır bu kafir oğlu kafir. Oyuna gelmeyin. ABD'yi kovun anarşi bitsin. Kim bilir devletin nerelerine sızmıştır.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Irak devletine her ülkeden daha çok sızan aslında İrandır. İranı dışarı atmak istiyorlar. ABD ABD diye tutturdunuz. Gelin Irakı da Rusyaya verin bakalım durumları duzelecekmi?!! Asıl fitne yanı başınızdaki İRAN. Milyonlarca kişi oyuna gelebilirmi? Uzaktan konuşmak kolay ama oradaki halkların çektiği çileyi yaşasan slogan atmazsın. Türk halkının bugünkü derdi çevre ülkelerin iç meselelerini kavrayamadıklarıdır. sırf ABD'yi sorumlu tutmak meseleyi çözmez. Bugün İran ve Irakta yöneticiler yolsuzluk ve hırsızlık yapmakta ve bunun ABD ile ilgisi yok. Uzaktan bakmayın. Yakından milletin nabzını tutun. o zaman anlarsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!