Afrin ve Çobanbey'de bombalı saldırı

Halep'e bağlı Çobanbey ilçesinde meydana gelen motosikletli patlamada 8 sivil yaralandı. Afrin-Azez kırsalındaki kontrol noktasında yapılan saldırıda ise, saldırgan ölürken 4 kişi de yakalandı.

GİRİŞ 07.10.2019 15:46 GÜNCELLEME 07.10.2019 16:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suriye’nin Halep iline bağlı Çobanbey ilçesinde bomba yüklü motosiklet patladı. Olayda aralarında çocukların da bulunduğu 8 sivil yaralandı. Sivil savunma ekipleri olay yerine sevk edildi.

 

 

BİR DİĞER SALDIRI

Afrin-Azez kırsalındaki kontrol noktasında motosikletli bir şahıs tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, Afrin-Azez arasındaki kontrol noktasında motosikletli bir şahıs güvenlik görevlilerin dikkatini çekti. Açılan ateş üzerine saldırgan motosiklete yüklü olan bombayı patlattı. Saldırgan ölürken, 4 kişi de yakalandı.

 

 

Bölgede bomba imha uzmanları çalışma başlattı

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    Ve SDG kalleş yüzünü gösterdi. Hele acele etmeyin hevaller, az daha sabır intihar etmeyin, çok yakında öldürmeye geliyoruz sizi, öldürmek mi dedim peh ayıp ettim, etkisizleştirmeye diycektim pardon !!!
    Cevapla
  • qwerty 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklınca operasyona reaksiyon veriyorlar göz korkutmak için. Devam nefes aldırmayın çok dikkatli olmalıyız
    Cevapla
  • Selim asaf 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkk nın gücü bu kadar işte. Ancak teröristlik yapar bomba eyleminde bulunur geberir giderler. Tümü kökten kazılacak yakında İnşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı