İngiliz basını: YPG'ye bir darbe de İngiltere'den

YPG üslerini boşaltan ABD kuvvetlerinin ardından, Batı’dan medet uman teröristlere bir darbe de İngiltere’den geldi. İngiliz basını, ülkenin özel kuvvetlerinin de Suriye’den çıkacağını açıkladı.

İngiliz basını: YPG'ye bir darbe de İngiltere'den
İngiliz basını: YPG'ye bir darbe de İngiltere'den
GİRİŞ 08.10.2019 14:37 GÜNCELLEME 08.10.2019 15:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin, Fırat'ın doğusunda kalan bölgedeki terör güçlerini temizlemek ve bölgeyi güvenli hale getirmek için Suriye’ye gerçekleştireceği operasyonun uyandırdığı yankılar devam ediyor.

 

 

DESTEKÇİLER BİRER BİRER BÖLGEDEN ÇIKIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) operasyonu duyurmasının ardından, bölgede YPG'ye destek için bulunan birliklerini geri çekmeye başladığını açıklayan ABD'ye, şimdi de İngilizler katıldı.

The Times'ın duyurduğu haberde, Amerikan kuvvetlerinin bölgeden çekilmesi halinde, aktif görev için orada bulunan yüzlerce özel İngiliz kuvvetinin de bölgeyi terk etmeye başlayacağı belirtildi.İngilizlerin bu hamlesiyle, ABD'nin bölgedeki YPG üslerini terk etmelerini tepkiyle karşılayarak "Bizi yüzüstü bıraktınız" çığlıkları atan terör unsurlarına bir darbe daha vurulmuş oldu.

YORUMLAR 3
  • Diyarbekirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Akli olan yedi düvele/bilumum ecanib kacar Suriye'den. Ancak PKK=PYD kalsın orada. Daha karpuz kesecektik. Bekleyinde tum ortadoğuda yaptiginiz katiamlarin hesabını gebererek bir verinde öbür tarafta biraz peşinat ödemiş olarak gidin.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekleri biliyorlar. Yolumuza çıkarlarsa vururuz çok ciddiyiz . Gücümüzün farkındalar. Bir tek aptallar ordusu kaldı. İlk bombardıman nokta atışlarıyla kaçacaklar.
    Cevapla
  • Bahoç 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele pılınızı pırtınızı toplayın ayak altında ezilirsiniz balalar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?