Harekat sonrası AB'den Türkiye skandalı

Barış Pınarı harekatının başlamasının hemen ardından PKK unsuru SDG'nin ele başları soluğu Belçika'nın başkenti Brüksel'de aldı. AB gözetiminde yapılan toplantıda İlham Ahmed ve Riyad Derar adlı terör örgütü ele başlar konuşturuldu.

Harekat sonrası AB'den Türkiye skandalı
Harekat sonrası AB'den Türkiye skandalı
GİRİŞ 10.10.2019 12:15 GÜNCELLEME 10.10.2019 13:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Taha Dağlı / Haber7 yazarı

 

 

Barış Pınarı harekatının başlamasının hemen ardından PKK unsuru SDG'nin ele başları soluğu Belçika'nın başkenti Brüksel'de aldı. İlham Ahmed ve Riyad Derar adlı terör örgütü ele başları, Avrupa Parlamentosunda basın toplantısı düzenledi.

AB gözetiminde yapılan toplantıda AB yöneticileri de PKK ele başlarıyla birlikte kamera karşısına geçti. Terör örgütünün ele başları, AB'ye seslenerek, Türkiye'nin operasyonunu engelleme çağrısında bulundu.

AB'den yardım dilenen PKK'lı teröristler DAEŞ üzerinden Batı ülkelerini de tehdit edecek şekilde, "Biz olmazsak DAEŞ terör örgütü yeniden canlanır" mesajı verdi.

YORUMLAR 15
  • Sezgin Tabak 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK'lılar Sanki IŞID ile Batılı ülkeler için savaşıyorlar? ulan IŞID ile savaşmasanız ilk zarar görecek sizsiniz. Bu Naif AB'yi herkes kandırıyor, Ezik Cüce Yunanistan Yıllarca kandırmadımı?
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkk pyd suriyede başarısız olunca destek vermediniz diye AB ülkelerine savaş açacak avrupa da patlamalar olacak onlar kendilerini kurtarmak için pkk ya destek olmaya çalışıyorlar ama boşuna
    Cevapla
  • Erdinç Solak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey AB,deaşl ve pkk besleyende,fikir olarak ortaya atanda,sizsiniz AB.AB sizde savaşacak ne yürek var,nede erker.Eyer insan haklarl varise,neden,dünyada sadece Müslüman kanl aklyor,neden bir hristiyan veya yahudi ölmiyor.Özelliğiniz nedir,yalandan fitneden başka.Bu yüzden başaramicakslnlz.ALLAH fitnecileri,yalanclLarl sevmez.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Belçika çok seviyo madem orda yer versin bunlarda kanton falan kursun.
    Cevapla
  • Canım Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'nın gücü yetmedi. AB'nin mı yetecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?