HDP'li Osman Baydemir'den Türkiye ve Erdoğan'a ağır hakaretler

Eski HDP milletvekili Osman Baydemir, İngiltere'deki BBC televizyonun önünde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine akıl almaz iftiralarda bulundu. Hızını alamayan Baydemir sözlerini, Barış Pınarı Harekatı'nı sözde Ermeni katliamı iddialarıyla bir tutacak kadar ileri götürdü.

GİRİŞ 14.10.2019 17:56 GÜNCELLEME 15.10.2019 09:21
Bu Habere 311 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı, içeride ve dışarıda kimlerin işbirliği içinde olduğunu gözler önüne sermeye devam ediyor. Özellikle Avrupa ülkeleri Türkiye'nin bu meşru harekatına karşı çıkarken, HDP de benzer bir tavır takındı ve operasyon için "işgal" ifadesini kullandı.

 

 

Avrupa Birliği (AB) PKK'yı terör örgütü olarak kabul etse de, özellikle Fransa, Almanya ve İngiltere'de, terör örgütü yandaşları sokaklarda ve konferans salonlarında propaganda yapmaya devam ediyor.

 

 

AKILALMAZ İFTİRALAR

Bunların bir yenisi İngiltere'de yaşandı. Türkiye'nin terörle mücadelesini protesto etmek için terör yandaşları BBC'nin önünde toplandı. Eski HDP milletvekili Osman Baydemir, eline aldığı mikrofanla, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iftiralar attı, hakaretler yağdırdı.

AYNI TERANE: ERMENİ SOYKIRIMI YALANIYLA KIŞKIRTTI

Baydemir, Erdoğan'ı "terörist" ve "diktatör" olmakla suçlayacak kadar ileri gitti. Tabiri caizse ağzından çıkanı kulağı duymayan HDP'li isim, Türkiye'nin Kürt şehirlerini yok ettiğini iddia ederek, "Şimdi bu işgali durdurmazsak tarih tekerrür eder ve 1915'teki Ermeni Soykırımı gibi olur" dedi.

YORUMLAR 311
  • SERDAR 4 yıl önce Şikayet Et
    idam yoksa böyle havlar
    Cevapla
  • Emin. D 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadas ben bu vatan hainlerini anlayamiyrum, adamlar cikip orda burda aglaniyor insan haklari diye haykirdiklari ulkelerde hic hak talep edemedileri belli ortada ve boyle ileri geri konusup duruyorlar. Bunlar kulliyen bir duzmece bunlari da cozecegiz, bekleyin su Baris Pinar harekati bitsin onlarin da hesabi kesilecektir.
    Cevapla
  • karabulut 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuğa yorum yapmaya değmez verin eline elmayı yemeye başlasın rojova çoçuğuna
    Cevapla
  • SENOL SENTURK 4 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki goğru yoldayız devam...
    Cevapla
  • heyav 4 yıl önce Şikayet Et
    klasik pkk ağızları. boşverin adam değil. fakat nerede yasalar, cezalar, mümkünse yasaları değiştirin, vatan hainliği, terör destekçiliği, sempatizanlığı vb suçlara ağır cezalar getirilsin , tüm mal varlığına el koyma, sınır dışı etme ve vatandaşlıktan çıkarma gibi cezalar gelmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!