Polonya'dan AB'de Türkiye yorumu: Unutmamamız gereken bir şey var!

Polonya Dışişleri Bakanı Jacek Czaputowicz, Türkiye'ye yönelik silah ambargosu tartışılırken, bunun uygulanıp uygulanamayacağı konusunda, Ankara'nın NATO üyeliğinin de göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

Polonya'dan AB'de Türkiye yorumu: Unutmamamız gereken bir şey var!
Polonya'dan AB'de Türkiye yorumu: Unutmamamız gereken bir şey var!
GİRİŞ 14.10.2019 21:11 GÜNCELLEME 14.10.2019 21:17
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Lüksemburg'daki AB Dışişleri Bakanları toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Polonya Dışişleri Bakanı Jacek Czaputowicz, "Toplantı sırasında Polonya olarak Türkiye'nin Suriye'ye yönelik saldırgan eylemleriyle ilgili bildiriyi destekledik. Bu eylemler bakanlar tarafından kınandı. Barışın korunması gerektiğini ve bunun ancak BM himayesinde sağlanabileceğini düşünüyoruz" dedi.

 

 

"TÜRKİYE'NİN NATO ÜYESİ OLDUĞUNU UNUTMAYALIM"

Polonya'nın Türkiye'ye silah ambargosu uygulayıp uygulamayacağı sorusu üzerine Czaputowicz, "NATO'nun tutumunu ve Türkiye'nin İttifak üyesi olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurmalıyız" yanıtını verdi.

 

 

AB üyesi ülkeler, Lüksemburg'daki AB Dışişleri Bakanları toplantısında Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türkiye'yi oybirliğiyle kınamış, Ankara'ya silah satışının durması çağrısında bulunmuştu.

YORUMLAR 86
  • Bilal celik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizezeldenberi hep adalet dağıttık kimseye zulum etmedik durun dedik durmadılar bu vatan bizim dedik dinlemediler simdi kukredik sel gibi korkudan ağlamaya basladılar selamsize mehmetciğim allah yar veyardımcınız olsun
    Cevapla
  • Bilalcelik 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanımızın son damlasına kadar askerimizin yanındayız Ne mutlu turkum diyene
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra NOTA nın görevlerini yerine getirmeyelim.
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların amacı Türkiyeyi Natodan çıkarmak ve saldırmak gerçek BU.Bunun anlamayan politikadan çıksın kendini yakar halkınıda yakar.
    Cevapla
  • lvlrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen şuan Rusya Türkiye ile iyi ilişkiler kurup, önce natodan çıkmasına sebep olacak, sonrada kendine mecbur edecek şekilde politika izliyor.
    Cevapla
  • Ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş laflarınızdan artık salata bile yapılmaz ne gereksiz bir topluluksunuz siz böyle hiçbir işe yaramayan çapulcu birliği
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı