Hamas'tan Türkiye açıklaması

Hamas, "Türkiye'nin sınırlarını koruma, kendisini savunma ve milli güvenliğine yönelik tehditleri bertaraf etme hakkını anlıyoruz." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 15.10.2019 01:00 GÜNCELLEME 15.10.2019 01:01
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili Hamas yazılı açıklama yayımladı.

TÜRKİYE'DEN ÖVGÜYLE SÖZ EDİLDİ

Açıklamada, Türkiye'nin Filistin davasına yönelik tutumundan ve Filistin halkına verdiği destekten övgüyle söz edildi.

"Türkiye'nin sınırlarını koruma, kendisini savunma ve milli güvenliğine yönelik tehditleri bertaraf etme hakkını anlıyoruz." ifadelerine yer verilen açıklamada, bölgedeki gerginliklerin ABD ve İsrail kaynaklı olduğuna dikkat çekildi.

 

Açıklamada ayrıca, ABD'nin bölgeden tamamen çekilmesi gerektiği vurgulandı.

YORUMLAR 92
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Anliyoruz Nedemek yani. Sanki ikna edilmek isteniyormus gibi. Anlamiyacan Turkiye yaparsa dorusunu yapar demen lazim. Ozaman bizde israil icin sinirlarini korumak icin gazzeye girmesi gerek anliyoruzmi diyecegiz. Abbasis anladimda Hamas biraz diplomatik agiziyala konusuyor. Uzucu. Oysa Turkiye Filistin icin butun dunyayi Karsisina almayi goze aliyor.
    Cevapla
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Batı Şeria'daki binlerce müslümanın kanlı gözyaşının hatırına susuyorum. Yıllarca hunharca katledilen çocukların feryadı için susuyorum. Böyle operasyon dönemlerinde fitne sokmaya çalışan çok oluyor. Bu sebeplerden dolayı susuyorum. İnsan ilişkileri inişli çıkışlıdır deyip geçiyorum. Ve müslüman adam toptancı tümevarımcı yaklaşımla hareket etmemelidir. Bir hatadan dolayı onca yapılan zulmü görmezden gelemem. Bazen susmak çok büyük bir erdemdir. Bizde de öyle tipler varki... Yaptığınız iyiliği kimsenin kafasına kakmayın, sevabını kaçırırsınız.
    Cevapla
  • alim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bir daha sizlerle karşılaştırmasın. Şimdi kıvırın bakalım. Bir vesileyle içinizdeki zehiri akıttınız.
    Cevapla
  • Muhammet Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin işin içinde olduğu 2 olayı ele alalım. 1-Filistin ve Hamas konusu. TÜRKİYE tüm dünyayı karşısına almayı göze alıyor. 2-Suriye ve YPG Konusunda bizi anlayışla karşılayan!!! Hamas... Büyüklük hukuku kucaklamaksa kardeşlik hukuku da sadakattir
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Tepkilerden sonra göstermeden bir açıklama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!