Rus senatörden yaptırım açıklaması! Türkiye'ye zarar veremez

ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına ilişkin konuşan Rus senatör Vladimir Cabarov, yaptırımların Ankara’ya hiçbir zarar vermeyeceğini ve sadece ABD’deki kamuoyunu sakinleştirmek amaçlı olduğunu ifade etti.

Rus senatörden yaptırım açıklaması! Türkiye'ye zarar veremez
Rus senatörden yaptırım açıklaması! Türkiye'ye zarar veremez
GİRİŞ 15.10.2019 14:27 GÜNCELLEME 15.10.2019 14:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sputnik’e konuşan Cabarov, “Yaptırımlar Türkiye için gerçek bir tehdit oluşturmayacak, ülkeye herhangi bir zarar vermeyecek. Bu yaptırımların amacı sadece ABD’de kamuoyunu sakinleştirmek, başka bir şey değil” dedi.

Trump’ın da ‘bu oyunda oynamak’ zorunda olduğunu belirten Cabarov, bunun nedenini ABD’nin 'yıllarca beslediği’ Kürtlerin çıkarlarına ihanet ediyor gözükmek istememesi olarak açıkladı.

‘YAPTIRIMLAR BİZE BİR ŞEY KAZANDIRMAYACAK’

Cabarov, “Rusya’nın yaptırımlardan hiçbir şekilde bir kazanç elde etmeyecek. Olanlar ışığında Ankara ile askeri alanda işbirliğini arttıracağı söylenmeye başlandı. Biz başka bir ülkeye uygulanan yaptırımlardan kazanç sağlayan ülkelerden değiliz. Partnerlerimize karşı son derece dürüstüz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar iyisimi hep aynı Iyi gözüküyor ama....
    Cevapla
  • dadaş35 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelin korkularımızı birtarafa bırakıp ABD ile askeri işbirliği yapacağımıza RUSYA ile askeri işbirliği yapalım NATO ya girdiğimizden beri iki yakamız biaraya gelmedı bunu tersine çevirmenin tam zamanı hava pusluyken bize darbe vuracak olan Batıya bunu yaparak darbe indirmiş oluruz.
    Cevapla
  • Musafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum.. güzel yorum dadaş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…