"Arap Birliği'nin ne kadar sığ olduğunu kanıtlıyor"

Eski Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Hamad bin Casim Al Sani, "Türkiye ve ABD arasında Suriye'nin kuzeydoğusu için varılan mutabakat, Arap Birliği açıklamasının ve Arap görüşünün ne denli sığ olduğunu kanıtlıyor." ifadesini kullandı.

"Arap Birliği'nin ne kadar sığ olduğunu kanıtlıyor"
"Arap Birliği'nin ne kadar sığ olduğunu kanıtlıyor"
GİRİŞ 18.10.2019 13:40 GÜNCELLEME 18.10.2019 13:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sani, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na yönelik Arap Birliği açıklamalarının ne Arap halklarında, ne de bu açıklamayı yayınlayan ülkelerin kendi halklarında bir karşılığı olduğunu belirtti. 

Arap Birliğinin, Arap dünyasının temel meselelerini çözemediğinin altını çizen Sani, "Türkiye ve ABD arasında Suriye'nin kuzeydoğusu için varılan mutabakat, Arap Birliği açıklamasının ve Arap görüşünün ne denli sığ olduğunu kanıtlıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Dışişleri bakanları seviyesinde olağanüstü toplanan Arap Birliği, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı kınamış ancak Katar ve Somali sonuç bildirisine "çekince" koymuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    dua edin petrolunuz var petrol sayesinde az bucuk adam yerine koyuluyorsunuz oda olmasa esameniz okunmaz hainler toplulugu
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika bunları Devlet yerine koymuyor ki; Bunları sadece Petrol kuyularının bekçileri olarak görüyor. Topunu toplasan bir devlet etmez.
    Cevapla
  • Gaddar 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkaklar ve yalakalar birligi
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Resmen gol yediler, sap gibi ortada kaldılar alçaklar. Arap birliği değil alçaklar birliği.
    Cevapla
  • savas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların işi gücü zevk sefa. Müslümanlar ölmüş bitmiş umutrlarında mı ? Trumpın kızına milyon dolarları bağışlarlar ama muslüman bebelerine bir lokma uzatmazlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı