Rusya Türkiye'yi işaret etti! Bomba Su-35, Su-57 ve S-400 açıklaması

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev'in yardımcılığını yapan Yuriy Borisov, Türkiye'nin Rusya'dan savaş uçakları Su-35 ve Su-57'ler ile S-400 gibi hava savunma sistemi alabileceğini açıkladı.

Rusya Türkiye'yi işaret etti! Bomba Su-35, Su-57 ve S-400 açıklaması
Rusya Türkiye'yi işaret etti! Bomba Su-35, Su-57 ve S-400 açıklaması
GİRİŞ 20.10.2019 09:15 GÜNCELLEME 21.10.2019 15:04
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Rusya Başbakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Türkiye'nin Rus yapımı Su-35 ve Su-57 avcı savaş uçaklarına samimi ilgi gösterdiğini belirtti. Borisov ayrıca, Türkiye ile Rusya arasında yeni bir hava savunma sistemi anlaşması yapılabileceğini aktardı.

Borisov, Türkiye'nin S-400 teslimatı sonrası daha fazla Rus hava savunma sistemi satın alabileceğini belirtti. Rus basınına yansıyan habere göre Borisov, "Türkiye'nin Rusya ile yeni hava savunma sistemi sözleşmesi yapma ihtimali yüksek. Türkiye'nin opsiyonu var ve onu değerlendirme hakkına sahip​" dedi.

Borisov ayrıca, Türkiye'nin F-35 programından çıkartımasından sonra gündeme gelen Rus uçakları Su-35 ve Su-57'ler konusunda da Rusya'nın Türkiye ile anlaşmaya varabileceğini belirtti. Borisov, "Samimi bir ilgi vardı, ama seçecek olan da Türkler. Zaten S-400'leri de kendileri seçti ve bu sistemleri satın alma haklarını da savundu. Belki de seçimlerini bizim savaş uçaklarımızdan yana kullanabilirler, bu ihtimal dışlanmamalı" dedi.

YORUMLAR 50
  • GökTürko 4 yıl önce Şikayet Et
    100 tane su 57 alalım. su 35 almayalım duduklenmeyelim.dunyaya kafa tutan bir milletin son sistem ucagı olmalı.
    Cevapla
  • yozgat 4 yıl önce Şikayet Et
    türkün türkden başka dostu yok ne abd ne rusya işine gelirse güzel işine gelmezse hemen yaptırım hiç birine güven olmaz
    Cevapla
  • savas 4 yıl önce Şikayet Et
    suriye anlaşması öncesi mal satma derdindeler.
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bin yıl süren kapılar arkasındaki savaşı görmemek mümkün değil. Sekizgen içinde toprak bütünlüğünü korumaya devam edeceğiz. Bu yeni dönemde çekiçmi olacagız çivimi işte bunu milletimizin akli selim kararıyla devamını görecegiz. Millet olarak destegimizi kesmemek bizim gelecegimizin biçimini ortaya koyacaktır.
    Cevapla
  • adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    beraber üretilirse teknoloji transferi olursa ruslarla yapıla bilir ama ruslar buna yanaşmassa biz aynen abd ve ab gibi zamanı geldimi rusda anbargo uygular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması