İsrail itiraf etti: Türkiye'nin harekatıyla emeklerimiz çöpe gitti

Türkiye'nin Suriye'de düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'nı her fırsatta karalamaya çalışan İsrail medyası, bölgedeki İsrail emellerinin çöpe gittiğini itiraf etti.

İsrail itiraf etti: Türkiye'nin harekatıyla emeklerimiz çöpe gitti
İsrail itiraf etti: Türkiye'nin harekatıyla emeklerimiz çöpe gitti
GİRİŞ 20.10.2019 13:04 GÜNCELLEME 20.10.2019 13:05
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı, dünya basınında özellikle de İsrail basınında yakından takip ediliyor.

 

 

Harekatın başlangıcından bu yana çeşitli haberler yayınlayan İsrail medyası, Jerusalem Post'ta bir habere daha imza attı.

İsrail merkezli Jerusalem Post'ta yayınlanan Seth J. Frantzman imzalı analizde Türkiye'nin Barış Pınarı harekatı ile birlikte İsrail'in bölgede bir Kürt devleti kurulması hayalinin yıkıldığı ifade edildi.

 

 

"6 yılın emeği 6 günde yok edildi" başlığıyla yayınlanan haberde, ABD'nin ve İsrail'in finanse ettiği YPG/PKK'lı teröristlerin planlarının harekat ile birlikte çöpe gittiği yorumuna yer verildi.

Analiz, Barış Pınarı Harekatı’nın DEAŞ terör örgütünü yeniden canlandıracağı iddiasının ardına saklanarak, bölgedeki teröristlere yıllardır yapılan yardımın boşa gitmesine ilişkin duyulan üzüntüyü gözler önüne serdi.

YORUMLAR 116
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke petrol bölgelerine kadar inseydik. Amerika'nın en büyük korkusu buydu, erken bitirdik operasyonu. Onların hesabı bu... Bu Türkler bu hızla Suriye'deki petrol bölgesine iner, sonra da Musul ve Kerkük'ü de alırlar korkusuyla heyetlerini alelacele Türkiye'ye gönderdiler. Ne istediysek kabul etmeleri bundandır...
    Cevapla
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bitirmedik emin ol sadece biraz soluklanıyoruz. Onlar ordada rahat durmayacak bizi çağıracaklar. Bu arada biz hazırlık yapacağız boş durmayacağız. Yavaş yavaş akıllı olacağız sırtımızdaki yük ağır. Bu islamın son ordusu kardeşim başka yok heba edemeyiz. Dikkatli olmalıyız. İçerde de dışarda da.
    Cevapla
  • volkan kaçan 4 yıl önce Şikayet Et
    ortadoğudaki bütün terör örgütleri isralin emellerine hizmet için kurulmuştur amaç arz-ı mevud(vaadedilmiş topraklar) oynanan oyunların amacı budur
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye daha ne planlarınızı bozacak adi siyonistler. Meydanı boş bulunca leş kargası gibi her yeri işgal etmeye kalktınız. Hele bekleyin, bakın başınıza daha neler gelecek. Bunlar iyi günleriniz.
    Cevapla
  • Emeklidur 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük İsrail'i kuramayacaksınız.Müslümanların eliyle telef olacaksınız.Boşuna çabalıyorsunuz.Zulüm ile abad olanı hiç gördünüz mü? Her türlü münkeratı dünyaya yaymakta hiç beis görmeyen;çıkarı için her kötülüğü mübah gören bir kavimsiniz.Ey yahudiler! Gittiğiniz yol,yol değil.Aksine büyük bir girdaba sürükleniyorsunuz.
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Esadı kışkırtıp iç savaş çıkartan israil ajanları olduğu belli oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!