Ülke eşi yüzünden karıştırmıştı! Ve konuştu: Ölüm tehditleri alıyorum

ABD'de yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırılan dünyanın en ünlü uyuşturucu baronlarından Joaquin "El Chapo" Guzman'ın eşi Emma Coronel'den açıklama geldi.

Ülke eşi yüzünden karıştırmıştı! Ve konuştu: Ölüm tehditleri alıyorum
Ülke eşi yüzünden karıştırmıştı! Ve konuştu: Ölüm tehditleri alıyorum
GİRİŞ 22.10.2019 09:39 GÜNCELLEME 22.10.2019 09:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçen hafta Meksikalı uyuşturucu baronu El Chapo'nun 28 yaşındaki oğlu Ovidio Guzman Lopez, güvenlik güçleri tarafından bir eve yapılan baskında yakalanınca kartel üyeleri şehri mahşer yerine çevirmişti.

28 yaşındaki Ovidio Guzman Lopez, çatışmalar sonrası daha fazla kaos çıkmaması adına serbest bırakılmıştı.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU: ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM

Uyuşturucu karteliyle ilgili gelen haberlerin ardı arkası kesilmezken, "El Chapo" (Bücür) lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın model eşi Emma Coronel de sessizliğini bozdu.

Emma Coronel, kendisi ve ailesiyle ilgili ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Coronel, kendisine gelen "Sen ve ailen öleceksiniz" mesajını sosyal medya hesabından yayınladı. 2008 yılında Sinalao Güzeli seçilen eski model, hakaretler içeren ve tehditler yağdıran mesajı takipçileriyle paylaştı.

ÜLKE SAVAŞ ALANINA ÇEVRİLDİ

Uyuşturucu baronun eşi, ikiz kızları dünyaya geldikten sonra bu gibi tehditleri ciddiye almayı başladığını açıklamıştı. Emma Coronel'in Emali Guadalupe ve Maria Joaquina adında iki kızı var. Joaquin Guzman'ın 10 oğlundan biri olan Ovidio Guzman Lopez, geçen hafta güvenlik güçleri tarafından Culiacan kentinde yakalanınca şehir savaş alanına dönmüştü.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 5
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucu barınunu devlet yakalıyor fakat uyuşturucu barınun adamları şehirde ayaklanıyorlar şehri yakıp yıkıyorlar devlet ise daha fazla zarar ziyan olmasın diye bu baronu serbest bırakıyor . hadi şimdi bu baronlar halka ne yaparlar siz düşünün türkiyedeki devlet düşmanlığı yapıp bir eli yağda bir eli balda olanlar bu devlet olmazsa sizi sinek gibi ezerler bu yasa dışı güçler akıllıolun devletin kıymetini bilin tayyip düşnmanlığı yapıyorsunuz tayıbin kıymetinide bilin bak 7 düvele karşı koyup hepimizi terörden koruyor akıllı olun tammmı
    Cevapla
  • Fikr-i hürriyet 4 yıl önce Şikayet Et
    Meksika biraz kafayı kullansaydı şuan dünyanın en zengin ülkesi olurdu çok degil 10 15 senede oda
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Meksikadaki baronlarin yasadisi yollardan kazandigi yillik para yapilan bir arastirmaya gore 7 trilyon dolar gibi bi sey harbi lan meksika ne yapsin baronlar hukumeti kanunu dinlermi adamlar o parayi birakirmi beeee.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    zavallı Meksika mafyanın tutsağı olmuş.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkeye bak be baronun oglunu devlet serbest bırakıyo kargaşa çıkmasın diye ne kadar şükretsek az
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!