ABD'den yeni hamle! 50'den fazla F-35 gönderecek

Pentagon, önümüzdeki birkaç yıl içinde Rusya’yı caydırmak ve NATO’nun tamamen yeni bir savaşa hazırlanmasına yardımcı olmak için Avrupa’ya 50’den fazla F-35 savaş uçağı gönderecek.

ABD'den yeni hamle! 50'den fazla F-35 gönderecek
ABD'den yeni hamle! 50'den fazla F-35 gönderecek
GİRİŞ 24.10.2019 07:54 GÜNCELLEME 24.10.2019 08:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hava Kuvvetleri Gen. James Holmes, Maryland’deki Ulusal Liman’da düzenlenen Hava Kuvvetleri Birliği Konferansı’nda gazetecilere verdiği demeçte, “Uçaklarımız oraya varınca, Avrupalı ortaklarımızla birlikte 100'den fazla F-35 olacak” dedi.

 

 

Fox News'in haberine göre; 50'den fazla savaş uçağının tam sayısı 2020'lerin başına kadar gelmese de hazırlıklar sürüyor. Hava Kuvvetleri, F-35'lerin nereye gönderileceğini güvenlik gerekçeleriyle belirlemedi. Ancak,  Baltıklar ve Doğu Avrupa'da düşünülebilecek çok sayıda hayati stratejik alan var.

Avrupalı müttefikleri ile pilotların eğitileceğini vurgulayan Holmes, hareketin “Avrupa'da rekabet etme ve caydırma kabiliyetimiz için önemli” olduğunu söyledi.

 

 

YORUMLAR 12
  • İbrahim* 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hâlâ uçak savaşı olacak zannediyor. İki ülkede savaş durumunda karşı tarafı pes ettirmek için milyonlarca insanı öldürebilecek nükleer bombalarını kullanacaktır. Kankamın dedigi gibi 3.dünya savaşında ne kullanılacak bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olacaktır.
    Cevapla
  • Milli Beka 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık olalım! Rusya bahanesi ile çevremizden bizi kuşatmaya çalışıyorlar! Hedef kesinlikle Türkiye! Evangelistlerin başını çektiği Haçlı ittifakı Armegedon savaşı dedikleri Türkiye'ye saldırı hazırlığındalar! bu gerçeğe göre tedbir almak zorundayız! Ancak Allah'ın yardımı ile yerli savunma sanayimiz hepsini bertaraf edecek güce ulaşacaktır! İmkanlarımızı israf etmeyecek, devletimizin yanında duracağız! Birbirimize sahip çıkacak, küslükleri giderecek, borcu olanların borcunu ödemesine yardımcı olacağız!! Ki o gün geldiğinde, herkes her şekilde hazır olsun
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD sadece Rusya’yı değil Avrupa’yı da kuşatıyor ama bu mankafa Avrupalılar hala işin aslını öğrenemedi.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusyada 12 bin nükleer silah var senin 50 f 35 ne yapa bilirki rusya istese avrupayi 1 ayda yok eder tek bir canli birakmaz
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüztanenin ellisi arızadan düşer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz