'TSK ile teke tek kalacaklar! Araya girmeyeceğiz'

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, terör örgütü PKK/PYD/YPG/SDG'nin Suriye-Türkiye sınırının Suriye tarafından çekilmemesi halinde, Türk Ordusu ile teke tek kalacaklarını ve ne Rusya'nın ne de Suriye'nin araya girmeyeceğini duyurdu.

'TSK ile teke tek kalacaklar! Araya girmeyeceğiz'
'TSK ile teke tek kalacaklar! Araya girmeyeceğiz'
GİRİŞ 25.10.2019 14:57 GÜNCELLEME 25.10.2019 15:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Türkiye ve Rusya arasında imzalanan Soçi mutabakatının ardından sahadaki gelişmeleri değerlendirdi.

 

Peskov, terör örgütü PKK/PYD/YPG/SDG'nin güvenli bölgeden verilen tarihte çekilmemesi halinde Türk ordusuyla teke tek kalacağını belirtti. Peskov, muhtemel bir çatışmada Rus veya Suriye güçlerinin araya girmeyeceğini söyledi.

PESKOV: TERÖR ÖRGÜTÜYLE GÖRÜŞÜYORUZ! İTİNALI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

 

Kremlin sözcüsü ayrıca, terör örgütü ile çekilme sürecinde temas halinde olduklarını ve örgütün sınırda konuşlu olduğu yerlerden ülkenin derinliklerine doğru ilerlemesi hususunda itinalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

"TÜRK ORDUSU SİZİ EZİP GEÇER"

Peskov dün yaptığı açıklamada, teröristlerin güvenli bölgeden ayrılmaması halinde Türk Ordusu tarafından ezilip geçileceğini aktarmıştı.

YORUMLAR 5
  • Kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    Eninde sonunda suriyede bi savaş çıkcak bu alçakları kullanarak bizi zayıflattıklarını sanıyorlar ama şunun farkında deyiller bunlar bizim için ısınma hareketleri bunların unutdugu yada bilipde işine gelmedikleri bişey var oda şu onlar petrol için biz vatan milet namus şeref için savaşırız ...!
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Rusya fırsatını bulsanız ilk darbeyi siz vuracaksınız bize, biz türkler sizlerin ne olduğunu çok iyi biliyoruz, ama şimdilik dengeli bir politika uyguluyoruz,
    Cevapla
  • Okuyucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın 120 saat süre istemesi, ardından rusyanın 150 saat süre istemesi ve son sıralarda rusyanın bu tavrı gösteriyorki pyd bölgede savunma hattını tamamlayamadan barış pınarı harekatını başlattık. İstenen bu süreler pyd için ek süre oldu ve yinede karşı karşıya geleceğiz. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Umarım çekilmezler ancak öyle güvenli alanı tamamlayabiliriz
    Cevapla
  • yolcu3225 4 yıl önce Şikayet Et
    Canımıza minnet Türk ordusu tertemiz yapar hatta gelsinler onları arada temizleyelim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!