Avrupa'nın 'PKK' çelişkisi! Böyle ikiyüzlülük görülmedi

Özellikle Türkiye'nin bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrası sokaklara dökülen terör örgütü PKK yandaşları Avrupa'da terör estirdi. Söz konusu ülkeler Türklerin bir çok saldırıya maruz kaldığı yürüyüşleri sadece izlemekle yetindi.

GİRİŞ 28.10.2019 13:01 GÜNCELLEME 28.10.2019 14:01
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın ardından Avrupa'nın değişik kentlerinde düzenledikleri gösterilerle adeta terör estirdi.



BELÇİKA, NORVEÇ, FRANSA... TÜRKLER HEDEF ALINDI

Gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşları Belçika'da iki Türk gencini bıçaklarken, Norveç'te de bir kafede oturan Türkler ile içinde küçük bir bebek ve ailesinin bulunduğu araca taş ve sopalarla saldırmıştı. Fransa'nın Strazburg kentinde yürüyüş yapan PKK yandaşları, kendilerine tepki gösteren Türk vatandaşlarının üzerine sopalarla yürümüştü.

İKİYÜZLÜLÜĞÜN BÖYLESİ: TERÖR ÖRGÜTLERİ LİSTESİNDE AMA...

Avrupa ülkeleri, terör örgütleri listesinde yer almasına rağmen PKK yandaşlarının terör örgütünü simgeleyen bez parçalarıyla gösteriler düzenlemesine izin veriyor.

 

 

AVRUPA İZLEMEKLE YETİNİYOR, SORUŞTURMALAR HEP SONUÇSUZ

Terör örgütünün kirli propagandalarına göz yuman Avrupa ülkeleri  PKK'nın faaliyetlerine karşı etkili soruşturmalar yürütmezken, suça karışan terör örgütü yandaşları ise çoğu zaman para cezalarına çarptırılıyor, hafif cezalarla serbest bırakılıyor.

FİNLANDİYA'DA ELÇİLİĞE TAŞLARLA SALDIRDILAR

Finlandiya'da Barış Pınarı Harekatı'nı protesto eden bir grup, Türkiye'nin Helsinki Büyükelçiliğinin bulunduğu binanın camlarını kırdı.



KÖLN SOKAKLARINI BİRBİRİNE KATTILAR

Barış Pınarı Harekâtı Almanya’nın Köln şehrinde yaşayan terör örgütü PKK yandaşlarını sokağa döktü.Yaklaşık 4 bin PKK sempatizanı Köln sokaklarını birbirine kattı.



TÜRK VATANDAŞI SIRTINDAN BIÇAKLADILAR

Almanya'nın Lüdenscheid kentinde Türk kökenli bir Alman vatandaşı,  Barış Pınarı Harekatı'nı protesto etmek için kentte yürüyüş yapan terör örgütü PKK/PYD yandaşlarınca sırtından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı

ALMANYA'DA 15 MİLYON AVRO TOPLADILAR

Alman iç istihbaratının raporuna göre, terör örgütü 2018'de Almanya genelinde düzenlediği yardım kampanyalarında en az 15 milyon avro para topladı.Güvenlik uzmanları, terör örgütünün uyuşturucu kaçakçılığı, para aklama faaliyetleri, haraç toplama gibi faaliyetleriyle elde ettiği gelirlerin bunun çok daha üzerinde olduğunu, yaklaşık 40 milyon avroya ulaştığını tahmin ediyor.

Londra'da Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'ye çirkin saldırı

 

FRANSA İKİLİ OYNUYOR

PKK'lıların cirit attığı diğer bir Avrupa ülkesi olan Fransa bir yandan Türkiye'nin güvenlik kaygılarını önemsediği yönünde mesajlar v diğer yandan YPG ile PKK arasında ayrım yapılması, YPG'yi, Suriyeli muhalif Kürtlerin meşru temsilcisi sayılan Suriye Kürt Ulusal Konseyi (ENKS) ile barıştırma gibi formülleri masaya getiriyor.

AB'NİN GÖZDE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK

Avrupa Birliği, Türkiye'nin PKK ya da Suriye uzantısı YPG'ye yönelik operasyonlarına karşı çıkarken, AB kurumları ve üye ülkeler de terör örgütüne hoşgörü göstermeye devam ediyor.


 

YORUMLAR 87
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yetkililer sizlerde artık biraz elinizdeki bu dağa taşa sığmaz Türk evlatlarınız kullansanız biraz yol hem yön verseniz de bi durulma sağlasanız bak bizde ne deliler var seninde burda canın yanar deseniz hem bizlerde muratlarımıza Ersek bi elimizden geçse vatan uğruna bileyler yapabilsek olmamı boş boş gözlüyoz vazife verin artık düşmanın kahbeninkiler belediye bşk millet vekili oluyor sıkıntı yokda ülkenin evlatdı vatan icin vazife almış sıkıntımı oluyor
    Cevapla
  • Mucahiddin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen bunların ipinin BND nin elinde olduğuna inanıyorum hatta kamu oyu oluşsun diye BND bunları organize edip izlediğine inanıyorum kimin kullanışlı olduğunu tespit etmeye çalıştıklarınıa inanıyorum. Dikkat edin DEAŞ da batıyı hedef almıyor PKK da YPG de
    Cevapla
  • Mücadiddin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sokak eşkiyaları sizi satan AB ve ABD ye ses yok mu e.. tabi almanyadan adamı sürerler korkak zihniyet Siz busunuz işte başkalarının MAŞA sı.
    Cevapla
  • Thy 4 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye giris izni verilmesin bunlara. Diyarbakir ve bolgesinde teror azalir.
    Cevapla
  • ilhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hayinleri ne yazki turk kimligi ve turk pasaportu tasiyor gosterilere katilanlari turk pasaportlar ve kimlikleri alinmali .Turkiye sokulmamali. NE MUTLU TURKUM DIYENE
    Cevapla
  • Takipçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Babam tamamda çok güzelde kim bunu yapacak buların daha fazlası Türkiye içinde hemde tapulu irfazlı mazbatalı Mecliste ellerini kollarını sallayarak dolaşanlar varken .. Dışarıdaki lerine kim engel olacak CHP mi HDP mi :))))) :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu