4 yıl boyunca ölen babasına mesaj attı, aldığı cevapla şaşkına döndü

ABD'nin Arkansas eyaletinde yaşayan 23 yaşındaki Chastity Patterson, dört yıl önce vefat eden babasının telefon numarasına her gün mesaj attı. Patterson babasının dördüncü ölüm yıl dönümünde hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı.

4 yıl boyunca ölen babasına mesaj attı, aldığı cevapla şaşkına döndü
4 yıl boyunca ölen babasına mesaj attı, aldığı cevapla şaşkına döndü
GİRİŞ 28.10.2019 13:17 GÜNCELLEME 28.10.2019 13:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

ABD'nin Arkansas eyaletinde yaşayan 23 yaşındaki Chastity Patterson, dört yıl önce babasını kaybetti. O tarihten itibaren yas tutan genç kadın, babasıyla bağını koparmamak için günlük yaşantısını babasının eski cep telefonu numarasına mesaj göndererek anlatmaya başladı. Patterson babasının ölümünün dördüncü yıl dönümü yaklaşırken "Yarın benim için zor bir gün olacak" diyerek başladığı mesajını, her zamanki gibi babasının telefon numarasına gönderdi.

Ancak Patterson, bu sefer babasını kaybettikten sonra ilk kez yolladığı mesaja cevap aldı. Babasının telefon numarasını kullanmaya başlayan Brad adlı bir adam, Chastity'nin mesajına duygulandıran bir mesaj gönderdi.

Mesajında kendisinin de baba olduğunu ve kızını araba kazasında kaybettiğini söyleyen Brad, yıllardır mesajlarını okuduğunu söyledi. Brad mesajında şu cümleleri kullandı: "Merhaba tatlım. Ben senin baban değilim ama neredeyse son dört senedir senin mesajlarını alıyorum. Sabahları 'günaydın' mesajlarını iple çekiyorum, akşamları son gelişmelerini attığın mesajlarını ise merakla bekliyorum. Benim adım Brad. Kızımı 2014 yılının ağustos ayında bir araba kazasında kaybettim. Ve o zamandan beri beni senin mesajların ayakta tutuyor. Sen bana mesaj attığın zaman, bunu Tanrı'dan bir işaret olarak görüyorum. Sana yakın birini kaybettiğin için çok üzgünüm. Seni yıllar boyu dinledim, büyümene ve yıllar içinde başka birine dönüşmene şahit oldum. Yıllar boyunca mesajlarına cevap vermek istedim ama kalbini kırmak istemedim. Sen sıra dışı bir kadınsın ve kızım da hayatta olsa senin gibi biri olurdu diye umuyorum. Bana her gün mesaj attığın ve Tanrı'nın varlığını hatırlattığın için teşekkür ederim. Her şey yoluna girecek. Zor zamanlardan geçmek zorunda kaldığın için üzgünüm. Seninle gurur duyuyorum."

Chastity Patterson bu mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak "Sanırım artık babamın dinlenmesine izin verebilirim" diye yazdı. 23 yaşındaki genç kadının paylaşımları sosyal medyada viral olurken yüzlerce kişi Chastity'ye destek mesajları yolladı. 

YORUMLAR 15
  • Maho 4 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git be kardeşim Bunları yemeyiz biz
    Cevapla
  • hidocan Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    amerikadan arada sirada böyle reklamlarini yapan uyduruk masal haberler gelir, amerikan halkinda insanlik diye bisey kalmadi kendi kendilerini kandiran hayal dünyasinda yasayan kendilerinden baskasina yasama hakki tanimayan bir millet oldular
    Cevapla
  • fahri 4 yıl önce Şikayet Et
    haberi televizyonda seyrettim hiçte samimi bi haber gelmedi bana. asparagaz haber gibi. fazla keklenmeyelim millet. amerikalilar güvenilir insanlar degil benim gözümde. insancıl göstermek için uydurulmuş geldi bana
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın rahmeti bol. Ikisinede rahmet etmiş birleştirmiş bir şekil. Biri kızını biri babayı kaybetmiş. Böyle teselli bulmuşlar. Allahın varlığından işaret olarak görmüşler. İbret verici bir olay. Allah hidayete erdirsin ikisinide
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Evladın Özellikle Kız Çocuklarının Anne, den ayrı Baba sevgisi başkadır.. Çünkü Amca, Dayı, Teyze Hala ikincisi, üçüncüsü olur Ama Baba ve Anne, nin bir ikinciisi yoktur? değerlerini yaşarken bilmek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...