AB'ye seslendi! Türkiye'yi şikayet etti

Türkiye'nin göçmenlerle sürekli kendilerini tehdit ettiğini belirten Miçotakis AB'ye sitem etti.

AB'ye seslendi! Türkiye'yi şikayet etti
AB'ye seslendi! Türkiye'yi şikayet etti
GİRİŞ 30.10.2019 07:16 GÜNCELLEME 30.10.2019 08:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Yunanistan’ın düzensiz göçmenleri Türkiye’ye ittiğine dair açıklamasına Yunan Başbakan Kiryakos Miçotakis'ten cevap geldi.

 

 

Miçotakis yaptığı konuşmada AB'ye seslenerek ''Türkiye kendi arzuları için göçmen sorununu araçsallaştırıyor. Türkiye Yunanistan’a atıfta bulunduğunda dikkatli olmalı. Bizi sürekli göçmenlerle tehdit ediyorlar'' ifadelerini kullandı. 

''3 KITANIN SORUNUNU TAŞIYAMAYIZ''

 

 

Son göç dalgalarıyla Yunan adalarının nefes alamama haline geldiğini söyleyen Miçotakis ''Sınırlarımızı koruyoruz ve her zaman mazlumlara kucak açıyoruz. Ancak bir ülke üç kıtanın sorununu taşıyamaz'' dedi ve Avrupalılar ile Araplar arasında daha fazla koordinasyona ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

YORUMLAR 18
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    YUNANİSTAN İYİ HESAP ETMELİ??? ABD ve ÜST Akıl sözde Ortadoğuda sözünü dinlemeyen Türkiye'ye karşı "ikinci bir cephe yani YUNANİSTANLA DALAŞTIRMAYI" hesap ediyorr..Bu durumda nolur?? Yunanistanla savaş çıktı dendiği anda BIRAKIN ORDUMUZU " sadece maçlara giden TRİBÜNLERDEKİ HOLİGANLAR" atlar sandallara gider Yunan adalarına. Adaları işgal ettikleri yetmezmiş gibi "BU ADA FENERBAHÇE ADASI OLSUN, BU ADA GALATASARAY ADASI OLSUN, BU ADA BEŞİKTAŞ ADASI OLSUN diye " kendi aralarında zıtlaşsa daa adaları da almış oluruz)))
    Cevapla
  • Piro 4 yıl önce Şikayet Et
    Okadar
    Cevapla
  • Q44 4 yıl önce Şikayet Et
    Ite bak yattığı yere bak
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    AB yunanistanı mahvetti onun için onlarda bu şekilde AB den para koparma derdinde.
    Cevapla
  • Orhan01 4 yıl önce Şikayet Et
    Adilere bak bir de utanmiyorlar bunlari demeye..100 kisi gelse iceri almiyorlar avrupayi alarma geciriyorlar..Biz 4 milyon alinca sanki zorunluyuz gibi hava estiriyorlar..hem suriyeyi iraki parcalayanlar fitne tohumlari ekip milyonlari katletenler kendileri,hem de turkiyeyi gocmenlere bakmasi zorunluymus gibi pişkince hareketler ediyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar